13 éve indult a sorozat: így néznek ki most a Doktor House főszereplői

Sokat változtak, az biztos.

Doktor House (2004-2012)

A kórházas sorozatok 5 legjobbjában biztosan benne van a Doktor House - legalábbis szerintünk. A bevallottan Sherlock Holmes detektív karaktere alapján megalkotott Gregory House, mint főszereplő egész egyszerűen telitalálat volt: csípős nyelve, gonosz sármja és persze a mélyben rejtőző érző lelke nőket és férfiakat egyaránt rabul ejtett. A széria 2004-ben, azaz 13 évvel ezelőtt indult és 2012-ben ért véget: mutatjuk, hogy néznek ki most a főszereplők.

Gregory House - Hugh Laurie

A komikusként és énekesként is rendkívül sikeres Hugh Laurie jelenleg 58 éves, és a morcos orvos megformálását bátran nevezhetjük élete alakításának. Legutóbb az Éjszakai szolgálat című sorozatban láthattuk Tom Hiddleston oldalán. Feleségével, Jo Greennel 1989-ben házasodtak össze, 3 gyerekük van.

Dr. Robert Chase - Jesse Spencer

A 38 éves Jesse Spencer House egyik jobbkezét, Chase doktort keltette életre. Érdekesség, hogy sorozatbeli kolléganőjével, Jennifer Morrisonnal (Dr. Allison Cameron) összejöttek a közös munka alatt, majd el is jegyezték egymást - igaz, hogy a szerelem nem sokkal később barátsággá szelídült. Spencer jelenleg a Lángoló Chicago című sorozatban játszik.

Dr. James Wilson - Robert Sean Leonard

Februárban ünnepelte a 48. születésnapját Robert Sean Leonard, aki a szériában House legjobb barátját formálta meg. A Doktor House indulásáig a legtöbben a Holt Költők Társasága című filmból ismerhették, ahol az egyik lázadó diákot alakította - egyébként nagyszerűen. Mostanában kicsit hanyagolja a tévézést és inkább színházi szerepekben tűnik fel. 2008 óta házas, feleségétől 2 gyereke született.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: lifeandstylemag.com, wetv.com

Oldalak