Búzafűlé – A zöld szuperital
Napjaink egyre szennyezettebbé váló világában mind nagyobb jelentősége van a friss és vitamindús élelmiszerek fogyasztásának. A zöldségek és gyümölcsök hatóanyagtartalma azonban egyre csökken, így nincs könnyű dolga annak, aki természetes úton szeretné hozzájuttatni szervezetét a szükséges vitaminmennyiséghez. A búzafűlé erre a problémára kínál megoldást!
Miért érdemes fogyasztani?
- Az egyik leggazdagabb vitaminforrás, valamint tartalmazza az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagok jelentős részét.
- A zöld színt adó klorofill oxigént juttat a sejtekbe, ezáltal tisztítja a vért.
- Kitűnő fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosav fellelhető benne.
- Magas enzimtartalma a gyomorba kerülve azonnal reakcióba lép a káros anyagokkal.
- Sejtregeneráló hatóanyagai lassítják az öregedést.
- B17-vitamint (Laetrile) tartalmaz, ami segíti testünket a daganatos sejtek elleni küzdelemben.
A búzafű fogyasztása elsősorban frissen préselve ajánlott, ezáltal lehetséges a kellő mennyiségű hatóanyag bevitele, de kapszula és por formában is kapható.