Egyszerű praktika az erős immunrendszerért!

Szinte minden évben meghallgatjuk, hogy a téli időszakban mennyire fontos a mézfogyasztás, de azt valójában csak kevesen tudják, hogy miért. Éppen ezért készítettünk egy kisokost arról, hogy melyik méhészeti termék mire is jó pontosan, illetve egy olyan új termékvonalat is bemutatunk, ami ampullába rejtett egészséget kínál az egész családnak!

"Kaptár" kisokos

Még mielőtt bármilyen méhészeti terméket elkezdünk használni, nem árt utánanéznünk, hogy ezek mire is jók pontosan, hiszen csak így tudjuk őket célzottan hasznosítani. A legfőbb összetevőket ki is gyűjtöttük, íme:

  • A nyers virágpor – megőrzi a begyűjtött virágok aktív hatóanyagait és kíváló növényi protein forrás.
  • A nyers méz – energizáló, gyulladáscsökkentő és antibaketriális tulajdonságokkal bír.
  • A propolisz – serkenti az antitestek képződését, ami által természetes antibiotikumként hat.

Ezt tudja a méhpempő

Kutatások kimutatták, hogy a méhkaptárak biztosítják számunkra a természet egyik legkomplexebb ajándékát, hiszen a tiszta méhpempő az egyik legfőbb szövetségesünk immunrendszerünk támogatásában. A méhpempő a kaptár legértékesebb terméke, mivel magas a vitamin (főleg B-, és C-vitamin), ásványi anyag, 10 HDA sav és acetilkolin tartalma. Ezek segítségével növeli a koncentrálóképességet és javítja a memóriát, segít leküzdeni a fizikai és a szellemi fáradságot, csökkenti a stresszt, valamint a koleszterinszintet is.

Mit is rejt az ampulla? (x)

Az Apiland nemrég egy olyan termékújdonsággal állt elő, amely ampulla formájában járul hozzá immunrendszerünk jó müködéséhez. A Királyi ampulla, a különösen rohanó és mindig pezsgésben lévőknek készül, hiszen ezek a kivételes koktélfiolák optimális arányban tartalmaznak méhpempőt, ginzenget a legjobb minöségű mézzel keverve. A Méhész ampullája méhpempő, virágpor, propolisz és méztartalmáának köszönhetően erősíti az immunrendszert, serkenti az agyműködést, valamint megszünteti az álmatlanságot és a fáradtságot.

Egy másik, szintén egyedi termék a nyers vadrózsa virágpor, ami kiválóan kezeli a vérszegénységet és energizál, valamint tonik formájában is ideális, mely segítséget nyújt az immunrendszer megerősítésében, ráadásul kellemes ízének köszönhetően a gyermekek tetszését is biztosan elnyeri. Ez egy igazán értékes táplálék, mely dinamizmust és lendületet ad a mindennapokhoz, hiszen tartalmazza a testünknek annyira fontos ásványi anyagokat, a legtöbb vitamint, a főbb enzimeket és proenzimeket, valamint számos egyébb létfontosságú elemeket is.

Igazi Apiland különlegességek

Az Apiland termékei között igazi kuriózumokat is találunk, ilyen például a Méhkenyér is, ami tulajdonképpen nem más, mint természetes körülmények között erjesztett virágpor. Ennek köszönhetően természetes antioxidánsként funkcionál, ami megoldást nyújt az emésztőrendszeri betegségek és a máj problémáinak kezelésében is.

További információk: www.apiland.hu
Telefonszám: 061 848 03390

A cikkhez tartozó galéria: 
Apiland tiszta méhpempő
Vadrózsa virág és a belőle készített nyers virágpor
Apiland ampullák
Apiland tonic regal fiolák

Oldalak

Szólj hozzá Te is!