Ezért ne süss soha citromos, vagy paradicsomos ételeket alufóliában - Veszélyes lehet

Olyan méreganyagok szabadulhatnak fel belőle, amit szerintünk nem szívesen fogyasztanál el.

GrillszezON!

Vitathatatlanul beköszöntött a grillszezon, így előkerülnek a sütők és sok esetben az alufólia is. Egyesek bedobják a tűzbe a burgonyát becsomagolva, mások pedig a grillrácsra helyezik, hogy ne pörkölje meg a húst és a zöldségeket a parázs. Nem is gondolnánk, hogy ezek a kis lifehackek igen ártalmasak is lehetnek, pláne, ha még a mindennapok során is az alumíniumból készült edényekre esküszünk. Kiváló anyag, amely igazán egyszerűen megmunkálható, valószínűleg ezért is olyan népszerű. Emellett erős, könnyű, és számos célra megfelel, ám nem biztos, hogy annyira egészséges a használata, mint aminek gondoljuk. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!