6 gyógynövény, ami felfalja a zsírt

Bár a gyógynövényeket legtöbbször különböző betegségek és egyéb kellemetlenségek enyhítésére és gyógyítására használjuk, akkor sem érdemes elfeledkezni róluk, ha diétába kezdünk. Számos gyógynövénynek ugyanis zsírégető hatása van. Mutatjuk a 6 legerősebbet.

Természetes fogyasztószerek

Napjainkban egyre több és több mesterséges fogyasztószert dobnak piacra, amiknek alig pár százaléka az, ami tényleg hatásos is. Ahelyett, hogy ezekre költenéd feleslegesen a pénzed, érdemes elsőként körülnézni kertben, a gyógynövényes fiókban, vagy ellátogatni egy bioboltba. Emlékezz rá: a természet egyszerre gyógyír a testnek és a léleknek, így szinte mindent megtalálhatsz benne, amire szükséged van. Például zsírégetést beindító és méregtelenítést elősegítő növényeket. Hogy könnyebb dolgod legyen, összegyűjtöttük a hat leghatékonyabb zsírégető gyógynövényt, amikkel garantált az eredmény.

Nő diétázik egyik kezében a mérleget tartja másikban egy almát

Kattints a galériára!

1. Borsmenta A fogyókúra egyik legnagyobb szakértője, hiszen a benne található mentol hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánatos zsírpárnákkal. Serkenti az anyagcserét, a vérkeringést, kipucolja a toxinokat a szervezetből, és a legjobb, hogy azokat a gyulladásokat is megszünteti, amik akadályoznak a súly leadásában.
Kattints a további képekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak