4 étel, amely hatásos a rák ellen - A kutatók is ezeket ajánlják

A Huffingtonpost szerkesztői a legutóbbi kutatási eredményeket megvizsgálva összegyűjtötték azokat az élelmiszereket, amelyeket fogyasztva csökkenthetjük a rák kialakulásának kockázatát. Lássuk, mely ételeket ajánlott beiktatni az étrendünkbe!

Paradicsom

A paradicsom antioxidánsa a likopin, amelyről már több kutatás is bizonyította, hogy a nőknél csökkenti a mellrák kialakulásának kockázatát. Emellett a férfiaknak is érdemes fogyasztaniuk, ugyanis 3 brit egyetem kutatói is rávilágítottak arra, hogy a nagyobb mennyiségű likopinbevitel összefüggésben áll a prosztatarák kialakulásának csökkenésével. Nem utolsósorban jótékony összetevőinek hála a májrák ellen is hatékony.

Kurkuma

Az indiai fűszer, a kurkuma összetevője, a kurkumin számtalan jótékony tulajdonsága mellett képes megakadályozni a mellrák kialakulását, emellett gátolja a vastagbélgyulladás okozta daganat létrejöttét is.

Fotók: healthetimes.com, physicalgraffitea.com

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...