Világsztárok magyar kreációkban

A világsztárok nem vetik meg a jó minőségű és szép ruhákat. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy az utóbbi időben többen is a magyar tervezők darabjai mellett voksoltak.

Lady Gaga és a Pécsi Kesztyű:
Az énekesnő mondhatni, a Poker Face című dalával robbant be a köztudatba. Azt viszont kevesen tudják, hogy az extrém megjelenéséhez hozzá tartozott az a kesztyű is, amit Pécsen készíttettet a világsztár. Lady Gaga valóságos hullámot indított el, hiszen azóta Angelina Jolie, Christina Aguilera és Madonna is készítetett már kesztyűt nálunk.

 

Ashley Tisdale és a USE unused:
A magyar tervezőknek nem kis meglepetést okozott Ashley, amikor 2009-ben a Teen Chioce Awardson egy USE unused ruhában jelent meg. Akkor a színész és énekesnő ruháját a legszebbnek titulálták a vörös szőnyegen.

Selma Blaire és a Tisza cipő:
Tavaly ősszel kapták lencsevégre a színésznőt egy Tisza cipőben, melyet ezután többször is megvillantott. Valószínűleg akkor szerezhette be ezt a darabot, amikor nálunk forgatta a Hellboy 2-t.

Charlize Theron és Nanushka:
A 2008-as Sundance szőnyegén jelent meg Charlize egy Nanushka kabátban. Nanushka ruháit egyébként mér Angelina Jolie és Lucy Liu is hordta.

Tyra Banks és Mojzes Dóra:
A topmodell még 2010-ben készített egy fotósorozatot, ahol az akkor még szinte frissen diplomázott Mojzes Dóra egyik ruháját választotta.


Tilda Swinton és a Je Suis Belle:

A Je Suis Belle Facebook-oldalán számoltak be hírről, miszerint az egyik tervező New York-i tartózkodása alatt ajándékot küldött Tildának, méghozzá egy róla elnevezett 2010-es darabot.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!