Tavaszi táskatrend

Az egyik legfontosabb kiegészítő kétségkívül a táska, amely képes arra, hogy egy egyszerű szettet stílusossá tegyen. Nézzük a legdivatosabbakat!

 

Vitathatatlan tény, hogy a női táskák nélkülözhetetlenek a mindennapok során, hiszen gondoljunk csak bele, hogy szinte minden női táska tartalma felér egy túlélő felszereléssel. Van, aki a nagyra, van, aki a kicsire esküszik, de a lényegen nem változtat: szükségünk van rájuk. Arról nem beszélve, hogy egy minőségi darabbal luxuskinézetet kölcsönözhetünk magunknak. Most pedig bemutatjuk, hogy melyek a legjellemzőbb tendenciák, amelyeket nem árt, ha figyelembe veszünk, amikor táskavásárlásra készülünk.

Ha tavasz, akkor vidám színek!
Az élénk színekkel, és a csíkokkal tarkított táskák idén nagyon divatosak, legyen az nagy válltáska, vagy kis kézitáska. A vidám táskákra különösen igaz, hogy a legegyszerűbb szettet is feldobják, ezért bátran választhatsz merészebbet. A csíkos táskák közül a legjellemzőbb a matrózok ihlette kék-fehér minta, amely remekül passzol szinte bármilyen öltözethez. 

Lágy színek a hétköznapokra
A tavasz színeiben pompázó matt árnyalatú táskák igazán elegáns és sikkes megjelenést adnak, amelyekkel hétköznapi viseleted összhatását megemelheted.

Vissza a vadonba
Az állatminták idén is hódítanak, különösen a tigris-, és a leopárd motívumok, amelyek feltűnést, és vadságot sugallnak. A krokodil-, és kígyóbőr minták is nagyon divatosak, amelyek leginkább elegáns viseletet képeznek. Különböző színben és fazonban megtalálhatóak lesznek az üzletek polcain, ugyanis nem csak a klasszikus fekete, és barna krokodilmintás táskák vannak jelen az idei táskatrendben, hanem a rózsaszín, a kék, a sárga, és a szürke árnyalatok is.

Indián nyár
A 2011-es tavasz/nyári kollekciók tervezésénél több divatházat is megihletett az indiánok viselete, megjelentek a tollal, és rojtokkal díszített nadrágok és felsőrészek. És táskák, amelyekkel leginkább földszínekben találkozhatunk. 

Tavaszi virágok
A tavaszra jellemző, hogy a természet vidám színekbe burkolózik, szebbnél szebb virágok nyílnak ki, melyeknek illata kering a levegőben. Ez a kellemes életérzés valószínűleg a tervezőket is átjárta, hiszen egyre gyakrabban találkozhatunk virágmintás alapdarabokkal és kiegészítőkkel, amelyek szintén nagyon divatosak.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!