Sztártipp - Trokán Nóra

A 26 éves színésznő híres természetes szépségéről. Most elmondja nekünk, mit tesz ennek érdekében!

A színésznő nagyon szerencsés, hiszen bőre természetesen szép, amit szerinte a genetikának köszönhet. Nincs nagyon szüksége különleges kozmetikai beavatkozásokra, csupán néha-néha használ hidratálókrémet:

„Nem vagyok egy tudatos arcápoló, csupán arra törekszem, hogy a termék természetes anyagokból legyen. Ezen kívül nagymamám praktikáját szoktam alkalmazni, ami abból áll, hogy mindennap ásványvízzel mosom meg az arcom.”

Az ismert színésznő azt is elmesélte, hogy az étkezésére kevésbé figyel, de a méreganyagokat kerüli. Nórának nem sok ideje jut a rendszeres étkezésre, így a színházban régebben csak egy-egy szendvicset evett. Egy idő után azonban megelégelte, így száműzte a kenyeret az étkezéséből. Ettől fogyott is pár kilót. Emellett természetesen sok gyümölcsöt és zöldséget is fogyaszt. Egy dolognak azonban nem képes ellenállni: „Sajnos édesszájú vagyok, úgyhogy a sütemények el tudnak csábítani, de megpróbálom kordában tartani.”

Nóra úgy gondolja, hogy az edzésre nem kell órákat szánni. Elég, ha reggel félórával előbb kelünk korábban: „Egy ideje megszerettem a futást. Teljesen rászoktam. Emellett még az úszás, és a lovaglás is bármikor belefér nálam. Sőt, ha a jelenetek között van egy kis időm, akkor még egy-két felülést is végzek az öltözőmben.”

Múlt héten Iszak Eszti árulta el tippjeit: Katt ide!

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!