Sztártipp - Iszak Eszti

A VIVA gyönyörű és sikeres műsorvezetőjének alakját és szépségét sokan irigylik. Most elárulta nekünk a titkait.

Aki a kamerák előtt dolgozik, annak kifogástalan bőrrel kell rendelkeznie. „A bőrápolásban csak a természetes alapú krémekre esküszöm, főleg, mivel az én bőröm elég száraz. Így például használok aloé verát és a shea vajat. Gyakran használok zöldségturmixokat arcpakolás gyanánt, illetve ha egy kész kozmetikai termék tartalmaz parfümöt, azt semmiképp sem veszem meg.”

Eszti hajkoronáját sokan irigylik, de Eszti e téren sem esik túlzásba. Bevallása szerint csak az utolsó 30 centit ápolja rendszeresen balzsammal.

A sportolásra nem mindig jut ideje: „A testmozgásra nem mindig akad időm az elfoglalt hétköznapok miatt, de ha még is van alkalmam rá, akkor biztosan a jógát választom.” A táplálkozásra ennél jobban odafigyel. Egy ideje már lemondott az egészségtelen ételekről. Szerencsére nem volt nehéz áttérnie az egészséges életmódra, mert régóta rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Persze néha ő is „bűnbe esik”- "A sült krumplit sajnos imádom” - árulta el Eszti, aki jelenleg a Randikommandó című új műsort forgatja, ahol szintén a szépség van főszerepben.

Múlt héten Dér Heni árulta el tippjeit: Katt ide!

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!