Óriási ballépések a vörös szőnyegen

A sztárok biztosan elkövetik a legnagyobb ballépéseket, amiket öltözködés terén el lehet. Nézzük.

Még a legszebb, legdivatosabb hírességek is követnek el hibákat közszerepléseikre készülve. Felmerül persze a kérdés, hogy a stylistok, fodrászok és sminkesek hadserege között hogy lehet, hogy nincs egy ember, aki jelezné nekik a katasztrófát: ez a frizura, a smink, vagy épp a ruhaköltemények összeállítása ezúttal borzalmasan sikerült.

A pénz és a siker nem mindig párosul a jó ízléssel, de ha már a sztárok csillagászati összegeket fizetnek másoknak, hogy kölcsönvegyék az ő jó ízlésüket, így meglepőek lehetnek ezek a szörnyen sikerült vörös szőnyeges szereplések.
Egy ideje már a Grammy-díjak foglalkoztatják a zenészvilág krémjét, hiszen ez náluk az Oscar-díj megfelelője. Most mégsem a jelölteket, vagy nyerteseket vizsgálnánk, hanem egy képzeletbeli időutazáson veszünk részt, hogy bepillanthassunk az elmúlt évek Grammy gáláinak legnagyobb divatbakijaiba.

2004-ben Christina Aguilera megpróbált egy Hollywood aranykorára emlékeztető külsőt kialakítani magának, de az eredmény katasztrófába fulladt. Az énekesnőt amúgy is inkább szőke hajkoronával szoktuk meg.

Madonnának sem jött be a fekete hajszín az 1999-es Grammy díjkiosztón. A haját talán fodrász sem látta azon az estén, ám mégsem ez volt megjelenésének mélypontja. A vörös rúzs és a rózsaszín szemfesték még a legnagyobb jóindulattal sem volt elfogadható párosításnak nevezhető.

Alicia Keys 2002-ben sikert sikerre halmozott, ezt pedig az általa hazavitt Grammyk száma is bizonyítja. A vörös szőnyegen való szereplése azonban már kevésbé volt nyerő: bizarr öltözékéhez bizarr smink párosult.

Missy Elliott az öltözködést nem vitte túlzásba 2003-ban. Meg sem próbált az elegáns estélyi ruhák versenyén ringbe szállni. Melegítőben jelent meg, mintha csak a parkba készülne egy reggeli kocogásra. Ráadásul tetőtől talpig rózsaszínben.

És hogy néhány szót a férfiakról is ejtsünk! 2001-ben az ’N Sync még pályája csúcsán állt, de öltözködés és frizura terén nem voltak a topon. A furcsa kabátok, nadrágok és nyakláncok mellett a fiúk még a különböző színű hajtincseket is előszeretettel viselték magukon.

Végezetül pedig vegyük a rapper Kelly-t! Felöltözött ugyan egy elegáns öltönybe, de úgy érezte, valamivel még ki kell egészítenie megjelenését. És mi lehetne hasznosabb és divatosabb kiegészítő, mint egy Zorro álarc? A rapper szerint semmi. Ezért fekete szemkendőben vonult végig a kamerák előtt…

 

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!