Öltözködési tippek kis mellekhez

A kisebb mellekkel rendelkező nők is lehetnek divatosak, csak pár apró trükkel optikailag kerekdedebb formákat kell elérniük, így nőiességüket még jobban kihangsúlyozhatják. Íme néhány jó tipp a Style and Blog bloggerináitól!

Az övek
Rendkívül fontos szerepet kapnak egy szett összeállításánál, főként a kisebb mellekkel megáldott nőknél, hiszen egy trendi, vagány övvel a deréktájra irányíthatjuk a figyelmet. A feketét és a barnát bármilyen szetthez kombinálhatjuk, de érdemes beszerezni pár merészebb darabot is, például idén a szegecses és a fémes övek számítanak trendinek.

Pulcsi
A pulcsi választáskor arra kell figyelni, hogy se bő, se túl passzos ne legyen. Bátran viseljünk vastagabb, kötött pulcsikat, a háromnegyedes ujjú fazonok bizonyulnak a legjobb választásnak. A bő pulcsikat egyértelműen viselhetjük övekkel is, hiszen ahogy fentebb említettük ezzel a derékra és a nőiességünkre hívhatjuk fel a figyelmet.

Pulcsi és ing
Ezt a szettet ennek az alkatnak találták ki, így bátran hordhatjuk. Nincs másra szükség csak egy szép ingre és egy kényelmes pulcsira.

Felsők
A különböző felsők és topok esetében rengeteg fazon szóba jöhet. Az anyagok, minták és színek terén szinte mindent ki lehet próbálni. Az egyszerű és egyszínű fazonok követik a test vonalát, ilyet nem ajánlatos választani, de a nem a testhez simuló póló vagy ujjatlan felső szóba jöhet. A lényeg, hogy ne legyen feszes. Amit érdemes még kerülni, azok a mélyen dekoltált felsők.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!