Hirdetés

Nagy sikert aratott az első FEMCAFE FASHION NIGHT

Nagy sikert aratott a tegnap esti FEMCAFE FASHION NIGHT, ahol a divatrajongók mellett számos sztár is tiszteletét tette. A látványos divatbemutatókat és a sármos Takács Nikolas előadását hatalmas taps kísérte.

A Femcafe.hu nagyszabású divatestjén a hazai sztárvilágból is sokan megjelentek, többek között lencsevégre kaptuk Mádai Vivient, Iszak Esztert, Vass Virágot, Nagy Alexandrát, Sági Szilárdot és Baronits Gábort is, aki gyönyörű barátnőjével mutatkozott.

Sztárok a FEMCAFE FASHION NIGHT-on

A remek hangulatú est szépséges háziasszonya, Görög Zita elismerő szavakkal mutatta be a rendezvényt, majd átadta a kifutót a Már Robi által színpadra állított Van Graaf divatház bemutatójának, melyen többek között a Marc Cain, S. Oliver, Marie Lund és a Gerry Weber márkák is megjelentek. Az elegáns, hófehér kifutón az érettebb korosztály stílusát képviselő összeállítások jelentek meg, melyeken a pasztell színek és a virágmintás darabok domináltak.

Van Graaf kollekció

A két tour-ban felvonultatott kollekció után 2011 legsármosabb férfija, Takács Nikolas lépett színpadra, aki a legjobb dalain túl, sajátos humorával is fűszerezte az est hangulatát. A rendezvény kiemelt eleme a TOTHBORI márka premier bemutatója volt. A divatcég tudatosan a klasszikusan elegáns női divatot képviseli a kezdetektől. A 2012 tavaszi-nyári hangsúlyosan nőies és lazább kollekció alapgondolatát, inspirációját a természet és egy igen különleges növény, az orchidea jelentette, amely nagy felületeken jelent meg egyes ruhákon.

TOTHBORI 2012 tavaszi-nyári kollekció

A férjével érkező Vass Virág a ruhadarabok különleges vonalvezetését és a színeket emelte ki a TOTHBORI 2012-es kollekcióból: „Ezek a szabásvonalak és színek minden korosztály számára előnyösek lehetnek. Nagyon jók voltak az arányok, melyeket finom színekkel és anyagokkal hangsúlyozott ki a tervezőnő. Önmagában a színösszeállítások is egyfajta eleganciát sugallnak, ám a nőies arányok figyelembevétele és a varrásnál alkalmazott trükkök minden nő számára áldást jelentenek. Tetszett a lágyabb, pasztellos színek használata, ám közel állt hozzám a földszínek, nugátok és karamellek alkalmazása is."

Az RTL Klub műsorvezetőjének, Mádai Viviennek aktuális kedvencei a maxi ruhák, így több darabba egyből beleszeretett. „Volt egy fehér selyem maxi ruha, ami szerintem gyönyörű volt. Szeretem a visszafogottabb stílust, de az fontos számomra, hogy egy-egy kis részletben visszaköszönjenek az aktuális trendek. TOTHBORI ruháiban mindez megtalálható."

A bemutatókat követően az est vendégei állófogadáson vitatták meg, hogy ki melyik darabba szeretett bele, de voltak olyan divatrajongók is, akik Nikolast is el tudnák a gardróbban képzelni...

 

Köszönetet mondunk az est támogatóinak:
Hyundai Holding Hungary, MAC Cosmetics, Douglas Parfüméria, Högl, Hungária Pezsgő, Cango&Rinaldi, Hajas László Creative Team, Campari, Ramada Balaton, Funzine, Allee Bevásárlóközpont.

 

Fotó: Laurenczy Miklós, Horváth Károly - Stereoteam

A cikkhez tartozó galéria: 

Szólj hozzá Te is!