Kate Middleton eljegyzési ruhája kismamáknak

A híres királykék Issa ruhából, melyet Kate Middleton az eljegyzésén viselt - meglovagolva a hercegnő terhességét - most kismama verziót készített a ruhamárka.

Királykék kismama
A 2010-es, hivatalos eljegyzésen viselt ruha, mely tökéletesen illett Kate Middleton zafír köves eljegyzési gyűrűjéhez, most újra kapható, az eredeti gyártója az Issa, ugyanis elkészítette kismama verzióját. A Blossom Mother and Child weboldalán már megvásárolható a királyi viselet, mely 522 fontot, azaz körülbelül 181 ezer forintot kóstál.

Ruha klónok
Egyébként nem ez az első eset, hogy az eljegyzési ruhát „klónozzák”: miután a kék ruha bejárta a világsajtót – melyet a hercegnő egyébként 385 fontért vásárolt a Fenwickből – a másolatai ellepték az ismertebb butikokat. Még a Tesco is kínált belőle egy 16 fontos változatot, melyből online elkelt az összes darab.

Másolópapíron a királyi pár?
Ezek után már el sem tudjuk képzelni, mi lesz a következő ötlet, amit arra építenek, hogy a Kate Middleton-mánián növeljék a bevételeket. Ha a hercegnőnek kislánya lesz, elkészítik Katalin eddigi összes szettjét kisbaba méretben? Vagy ha fia születik, akkor mini-Vilmos öltönyökkel rukkolnak elő? Szinte látjuk magunk előtt a bababoltokat, melyekben a királyi csemete babakocsi-másolatától kezdve, kedvenc cumijának klónjáig mindent megtalálhatunk majd.

Ha szeretnéd tudni, hogyan legyél csinos a várandósság alatt, nézd meg pár trendi összeállításunkat!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!