Hirdetés

Íme a legtrendibb frizurák!

Megjelenésünk nemcsak az öltözékünktől és kiegészítőinktől függ, hanem fontos részét képezi a frizuránk is. Hajunk rengeteg elárulhat rólunk, ugyanúgy, mint ruháink. Nemcsak egészségesnek, dúsnak és fényesnek kell lennie, hanem az is fontos, hogy a fazonja is kövesse a divatot. Vannak örök klasszikus hajviseletek, melyek bármikor megállják a helyüket és vannak olyanok, melyek a trendekkel együtt eltűnnek. Idén rengeteg retro elem található meg a frizuratrendek között, s a stílusok tárháza is igen széles, hisz a punktól, a glamon át az egészen egyszerűig minden megtalálható. Lássuk az idei ősz és tél legközkedveltebb frizuráit.

Fonatok
A fonatok talán az egyik olyan trend, ami örök klasszikus és valószínűleg sohasem fog kimenni a divatból. Az idei szezon azonban kicsit megbolondítja, modernebbé varázsolja a hagyományos megjelenést. A haj egy részét befonva oldalt egy csigában rögzítve egészen másképp fest az eddigi hagyományos kalácsfonat is. Az halfarokként emlegetett fonástechnikai is nagy népszerűségnek örvend idén. A lényeg, hogy ne ragaszkodj a jól fésült, szabályos formákhoz, minél tépettebb, annál jobb.

 

Egy kis Hollywood
Egy hajsütővassal és pár hullámcsattal meseszép hullámokat lehet varázsolni akár otthon is. A klasszikus, kifinomult vállra omló lágy hullámok pedig mindenkit hollywoodi dívává varázsolnak. A mondhatni konzervatívabb frizurák után végre a szélsőségek is hódítanak.

 

Fiús
2012-ben óriási trend lesz a rövid haj. Emma Watson, Rihanna, Keira Knightley is megszabadul hosszú tincseitől s divatot teremtettek új fiús frizurájukkal. Minél tépettebb, asszimetrikusabb és vadabb, annál jobb! A vágás mellett a színek használata is igen erőteljes változáson ment át idén. Dobd fel a frizurád egy-egy színes csíkkal! Most akár egy kék, neonzöld vagy sárga melír is őrületesen feldobhatja a megjelenésed.

 

Magasan
Az igazi volumen és tartás elérése érdekében pedig elő a tupírfésűkkel, mert a magasra kócolt haj most reneszánszát éli. Egyesek szerint Jackie Kennedy nevéhez köthető a tupírőrület.

 

Az arany középút
A 70-es évekre jellemző középen való elválasztás ismét visszatért. Az oldalsó részek kilóghatnak, s szabadjára engedheted tincseidet, vagy a minimalistább stílushoz jobban illő fül mögé való betűrést is választhatjuk. Előnye, hogy egyszerű és gyors elkészíteni, s mégis megállja a helyét bármilyen alkalmon, s jól mutat minden összeállítással.

 

Frufru
Frufru téren azonban már változékonyabb a helyzet, itt már jönnek- mennek a trendek. A mostani szezonban az egyenes vágás a nyerő, mely épphogy a szem vonala felett húzódik. Mesés kontrasztot adhat egy igazán hosszú hajnak.

 

Copf
A klasszikus lófarok remekül illik az 2011/2012-es retrovonulathoz, mely leginkább az iskolás lányokat juttatja eszünkbe. Érdemes azonban pár remek kiegészítőt vennünk, és ezekkel díszítenünk a copf tövét vagy esetleg a gumi köré tekerni egy tincset, s azt alul egy hullámcsattal letűzni. De a legfontosabb, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz és személyiségünkhöz legjobban illő hajviseletet, mert ez a záloga a magabiztos megjelenésnek.

A cikkhez tartozó galéria: 
Címkék:

Szólj hozzá Te is!