Ilyenek a 2010-es trendi kesztyűk

Nehéz beletörődni, de beköszöntött az ősz, és ilyenkor igazán elkél egy-egy melegebb darab. A sál és a kesztyű mindenképp elengedhetetlen darabja a télelőnek. Forgassuk fel a fiók mélyét, és nézzünk szét a régebbi darabok között. Ha esetleg nem találunk semmi kedvünkre-kezünkre- valót, akkor be kell szerezni egyet. Mi eláruljuk, mik az idei szezon tuti befutó darabjai.

 

A kesztyű örök kiegészítő, így az idei őszi-téli kollekciók sem hagyják el. A kényelem mellett érdemes a minőséget is vizsgálni. Nézzük, mit kínálnak a nagy divatházak.

Az ún. maxi méretű kesztyűk kapnak hangsúlyt idén. Ezeket eddig estélyik kiegészítőjeként láthattuk, de most a mindennapi viselet részévé váltak. Miután divatba jöttek a háromnegyedes ujjú kiskabátok, azokhoz ideális pluszként járul egy csinos majdnem könyökig érő darab. Persze aki a „hagyományos” kesztyűformáért rajong, annak sem kell elkeserednie, hiszen a kínálatban azok is ugyan úgy helyet kapnak.

Most minden anyag divatos. Bőr, lakk, kötött, szőrme. Igencsak széles és színes skálán mozog az idei felhozatal. Az alap fekete, barna és bézs színek mellett a merészebbje bevállalhatja a magenta vagy piros színeket is.
Ha szépet, elegánst és örökéletűt akarsz, akkor a bőrkesztyű a jó választás. Ügyelj rá, hogy a megfelelő méretűt vásárold meg, hiszen a bőr tágul, és a kissé lötyögő, kinyúlt darab már nem olyan mutatós, mint a finoman kézre feszülő. A bőr azonban átfagy, így érdemes a hideg téli napokra bélelt fajtát választani. Igaz, a bőrkesztyűk drágábbak, mint pamut társaik, de biztosan bírják a mindennapos kiképzést, és tényleg évek múltán sem veszítenek divatjukból.

 

dalma

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!