Így vásárolj az év eleji leárazásokon

Hogyan birkózz meg a tömeggel, hogyan ne hagyd magad átverni, hogyan válaszd ki a megfelelő darabokat és hogyan éld túl a sort a próbafülkéknél? Olvass tovább és gazdagodj hasznos tanácsokkal!

Készülj fel!
A kényelmes cipő alapfelszerelés, de legyen nálad víz is, mert a fűtött üzletekben szükséged lehet rá. Jobb ha ilyenkor üzletközpontban vagy plázában vásárolsz, mert akkor a kabátot hagyhatod a kocsiban vagy az erre szolgáló tárolószerkényekben, amelyek szinte minden plázában megtalálhatóak. Így nem fog zavarni a kezedben tartott kabát, akkor sem ha sokan vannak.

Mit érdemes megvenni?
Az üzletekben már karácsony vége óta 30-50%-os akciókkal várnak, s az alacsony árak mellett könnyű elcsábulni. Ilyenkor az ember hajlamos olyasmit is megvenni, amit néhány nap múlva megbán. Elkerülheted ezt, ha átgondolod a következőket: ha a kiválasztott ruhadarab pár ezer forinttal drágább lenne, akkor is kellene vagy már nem tetszene annyira? A minőségre is figyelj oda! A leárazott árucikkekre általában nincsen garancia vagy kevesebb ideig tart, mint a teljes árú társaiknál. A blokkon mindig megtalálod a garanciára vonatkozó információkat. Mivel a jelenlegi őszi/téli kollekciót akciózzák le, inkább alapdarabokat válassz, vagy olyasmit amit jövőre is fogsz hordani és nem csak az aktuális divathóbortnak felel meg.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!