Csinos és praktikus frizuratippek nyárra

Ugye veled is előfordult már, hogy nem tudtál mit kezdeni a hajaddal a melegben? Összegyűjtöttünk pár frizurát, amelyek viselése nem csak praktikus, de igazán trendi is. Ezek a hajtípusok nem igényelnek sok időt és precizitást. Nem fontos, hogy tökéletes kontyunk vagy fonásunk legyen, hiszen minél lazább, annál divatosabb.

1. Kibontva:
Sokunknak kiszőkíti kissé nap a haját, így még természetesebbnek hat. Amikor a levegőn szárad meg, enyhén hullámossá válhat, de ne ijedjünk meg, hiszen így most igazán jól nézhetünk ki.

 

2. Feltűzve:
A másik lehetőség, ha begumizzuk, vagy felcsavarjuk hajunkat. Ez lehet a legjobb megoldás azoknak, akik nem szeretnek egész nap azzal foglalkozni, hogy hogyan áll a hajuk. Csupán indulás előtt megcsináljuk, és már kész is. A még tengerpartibb hatás eléréséért díszíthetjük hajunkat virágokkal vagy kagylókkal.

 

3. Befonva:
Idén a fonás az abszolút vezető hajtrend. Nagyon sok fajtája van, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ha nem vagyunk nagyon otthon a fodrászatban, az se baj, vannak igazán egyszerű változatok is. Akár feltűzzük, akár kibontva hagyjuk, mind a két fajtába csempészhetünk egy-egy kisebb fonatot.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!