Hirdetés

Bringás kollekció a Louis Vuittontól

Speciális, kerékpárosoknak tervezett kollekcióval rukkolt elő a Louis Vuitton. A különleges darabok a bringapóló nevű, kevésbé ismert sport szerelmeseinek készültek.

Luxus és bicikli
A Gucci által tervezett luxusbicikli után tavaly feltűnt a Louis Vuitton által tervezett pólózásra alkalmas bicikli is. A kevésbé ismert sporthoz készült LV monogramos kerékpár egyedi és aprólékos részleteinek megalkotása után most további fejlesztéseket eszközöltek, sőt több kiegészítőt is terveztek a hazánkban egyenlőre kevésbé ismert sport szerelmeseinek. A prémium értéket képviselő termékek mellett feltűnő kerékpár ütőtartóval, csúszásmentes bőr lábszíjjal és gettóküllővel rendelkezik, utóbbi speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy megakadályozza a labda és az ütők küllők közé való beakadását.

Az arisztokraták sportja
A két kerekéken űzött póló története amúgy 1891-ig nyúlik vissza, hisz az ír Richard J. Mecredy ekkor fektette le a sportág szabályait. Később arisztokrata körökben igen népszerűvé vált a játék, sőt az 1908-as londoni olimpián hivatalos sportágként is feltűnt a testmozgás ezen ága. Azonban a kétkerekű pólónak nem sikerült tömegsporttá válnia, de Franciaországban mind a mai napig előszeretettel játsszák. A luxusmárka Craftsmen on wheels elnevezésű kollekciójának kisfilmjét Jonathan Leder rendezte, s főként a film noir volt hatással eme alkotására, melyben Hannes Hengst és Gregory Barbier pólójátékos is szerepet kapott.

Következzen a kollekcióról készült kisfilm:

Szólj hozzá Te is!