A legszebb esküvői ruhák magyar tervezőktől

Hazánkban is akadnak olyan elismert divattervezők, akik esküvői kollekciók tervezésével foglalkoznak. Most összeszedtük az általuk tervezett legszebb menyasszonyi ruhákat. Nézd meg őket és képzeld el, milyen lenne oltár elé állni valamelyikben!

Daalarna
Benes Anita divattervező menyasszonyi ruhái annyira gyönyörűek, hogy nehéz szavakat találni. A tervezőnek a 2013-as esküvői ruhái mellett öt különböző menyasszonyi kollekciója van, melyek mindegyikéből láthatsz csodás ruhakölteményeket összeválogatott képeinken.

A legegyszerűbb megoldások hívei is megtalálhatják a tervezőnő alkotásai között álmaik ruháját, de az izgalmas kivitelezések - mint a mostanában nagyon divatos elöl rövidebb szoknya vagy a felsliccelt alsó részek - sem állnak távol a gyönyörű ruháktól.

Ha nyitott vagy a hófehéren kívül más árnyalatokra is a menyasszonyi ruhád kiválasztásánál, a Daalarna ruhák között találsz törtfehér, de lilás-rózsaszínesbe hajló árnyalatokat is. A ruhák elkészítésénél nagyon szépen keverték az anyagokat, a szoknya részeknél például izgalmasan használták a matt tüllöket a fényes matériák mellett.

Léber Barbara
Léber Barbara ruhái sem állnak meg a hagyományos fehér színeknél, a törtfehérek és jégszürkék is megjelennek a menyasszonyi öltözeteken. Anyaghasználat tekintetében főként fényesebb anyagokat és csipkét alkalmaz.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!