A 9 legjobb őszi cipő

Az őszi évszakot sokszor hasonlítják a tavaszhoz, hiszen mind a kettő egy átmeneti időszak. Ilyenkor talán a legnehezebb felöltözni, hiszen lehet, hogy reggel még hűvös van, de este már cipelhetjük a kabátunkat. A lábbelik terén szerencsére kevesebb a mellélövés esélye. Nézzük, melyek azok a darabok, amik nem csak megfelelőek ebben a szeszélyes időben, de követhetjük velük az őszi trendeket is!

1. Bájos bordó
Nem csak a fesztiválokon hordhatunk ilyen cipőket, hanem a hétköznapokon is, csupán jól kell választanunk. A bordó nem csakhogy az ősz egyik trendszíne, de a csillogó darabok is igazán divatosak.

Zara 8.995 Ft


2. Vintage-hatás

A vintage nem csak a ruhákban mutatkozik meg, a kiegészítőinken is felfedezhetőek ilyen nyomok. Ilyen ez a barna bakancs is, melynek az orra kissé sötétebb, ezzel azt a látszatot keltve, mintha egy igazi retro darab lenne a mamánk szekrényéből.


Zara 19.995 Ft

3. A kis fekete
Minden évszakban találunk egy olyan fekete magassarkút, ami megdobogtatja újra és újra a szívünket. Ez az őszi darab különösen kiemelkedő, hiszen formája és színe miatt nem egy extravagáns darab, de ahogy megpillantjuk a sarkát, rájövünk, hogy mindközül ez a legdivatosabb!

Zara 13.995 Ft


4. Mokaszin másképp

Sokan úgy gondolják, a mokaszin cipő csak unalmas idős embereknek való. Ám ez egyáltalán nincs így, főleg nem az idei őszi szezonban. A tervezők mindent szegecsekbe burkoltak, amiből ez, a sokáig valóban nem túl megnyerő darab sem maradhatott ki.

Zara 17.995 Ft


5. Platform

A platform ősszel sem lehet elég magas. Most egy olyan darabot választottunk, ami még hangsúlyosabbá teszi a magasított részt azzal, hogy színe eltér a cipőétől. A piros sarok pedig egyszerűen már csak hab a tortán.

Zara 17. 995 Ft

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!