A 10 kedvenc Meska boltunk

A népszerű weboldalon egyedi készítésű, kézműves tárgyakat vásárolhatsz, több ezer alkotótól. A legfőbb erényük egyediségük mellett, hogy ezek a tárgyak sokszor olcsóbbak, szebbek is a bolti társaiknál. Kíváncsivá tettünk? Nézd meg a mi kedvenc Meska boltjainkat!

Rozsiboutique boltja
Ha vintage stílusú, azaz nosztalgikus, romantikus hangulatú, csodaszép ékszereket keresel, itt megtalálhatod. Az alkotó olyan ékszereket is készít, melyek a vintage hangulatot izgalmas módon ötvözik a modernebb dolgokkal. Remek ötlet kapcsolatba lépni az ékszerek készítőjével akkor is, ha egyedi ajándékot szeretnél adni valakinek: ugyanis saját képek ékszerbe foglalását is vállalja.
A boltot itt találod: Rozsiboutique

Naturila boltja
Az itt megtalálható natúr kozmetikumok készítője fitoterapeutának készül és nagy rajongója a természetes színeknek, illatoknak, a natúr alapanyagoknak. A minőségi illóolajokat kisebb gazdaságokból szerzi be, a felhasznált alapanyagai mind öko- és fair trade lelőhelyekről származnak. Testápolókat, bőrradírokat, ajakápolókat és még sok minden mást kínál, melyek a drogériákban beszerezhető, szintetikus társaikkal ellentétben a természet elemi erejével hatnak. Minden terméknél részletes tájékoztatót olvashatsz arról, miből készült és mire való.

A boltot itt találod: Naturila

Erika1970 boltja
Egyedi készítésű, csodaszép matyó- és kalocsai mintás ékszereket találhatunk a boltban. Az alkotó a legkülönfélébb alapanyagokat használja; a fémtől kezdve, az akrilon, a plexin és a gyöngyökön át egészen a bőrig. A gyönyörű, színpompás magyar virágminták mellett, cica rajongók találhatnak itt, aranyos macskás ékszereket is.
A boltot itt találod: Erika1970

Gittasu boltja
Amennyiben a finomságok és az egyedi fülbevalók szerelmese vagy, a két szenvedélyedet ötvözheted, ha benézel ebbe a boltba és a süthető gyurmákból készült jópofa ékszerekből válogatsz. Van itt többek között sósperec-, mézeskalács- és nyalóka alakú fülbevaló, de nyári napokra beszerezhetsz cseresznye fülbevalókat is, álmos reggelekre pedig kávébab alakút.
A boltot itt találod: Gittasu

Eradekor boltja
Fából készült tárgyak, „kincses” ládák, egyedi és rendkívül kreatív megvalósítású ékszertartók, lakásdekorációk készülnek az Eradekornál. Gyerekek számára rengeteg szépséges dolgot kínálnak: játéktároló ládákat, rajzoló padokat, komódokat, ajtónévtáblákat, sámlikat, mesepolcokat, pici állatmintás ékszereket, malacperselyt, de még bölcsőt is. Az egyedi fa lakásdíszek és berendezési tárgyak többek között, decoupage-montázs, lazúrozás, antikolás, szabadkézi festés technikákkal készülnek.
A boltot itt találod: Eradekor

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!