Fashion&Beauty

2013 rúzstrendjei - Színpompás ajkak

A 2013-as rúzstrendeket a matt hatás és a drámai, feltűnő árnyalatok jellemzik, a színek között a vörös, a bordó, a nude és a pink lesz a befutó.

Visszafogott színek
Richard Nicoll bemutatóján a modellek ajkainak színezéséhez természetes hatású színeket, főként lágy, korallos árnyalatokat használtak, ami üdévé ás bájossá varázsolta a lányok megjelenését. Paul Smith kifutóján a természetes hatású sminkeket egy kissé neonos, meleg árnyalatú narancssárga rúzsokkal vadították meg.

Természetes és retró
A Missoni sminkmesterei enyhén neonos, mégis természetes hatású ajakszínezőt használtak a modern, mégis visszafogott hatás eléréséhez. Jason Wunál a kontúrvonalakkal hangsúlyozott, retró hatású, vöröses ajkak domináltak.

Rikító színek
Holly Fulton modelljei egy napsütötte, vidám és izgalmas színátmenetes sminket kaptak, melyben fukszia és narancs találkozik. A Giles bemutatóján a matt hatású, fényes és erőteljes pink ajkak voltak a befutók.

Hangsúlyos ajkak
A bársonyosan vörös és telt ajkakra esett a választás a Burberry Prorsum bemutatóján, míg a Prada esetében a narancsos színű ajkak voltak a legkedveltebb, ám ennek a sminknek volt egy különlegessége: a felső ajkak húsosabb hatásáért egy vékony fehér vonalat húztak szájkontúrhoz.

Nude és matt
Az Erdem sminkesei a pasztell megszállottjai voltak, így nude hatású, kissé sápadt színeket vittek fel, ám az ajkak közepére egy kevés narancsos, korallos színű pigmentet kentek. Dries Van Noten modelljei határozott vonalú és matt, magenta színű ajkakkal léptek a kifutóra.

Nézd meg, hogy milyen trendek hódítanak még a 2013-as sminkek körében!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...