Fashion&Beauty

2013 legtrendibb táskái a kifutókról

Legyen szó kicsi, nagy, mintás vagy egyszínű táskákról, mindannyian élünk-halunk értük. Nem csak az összeállításainkat dobják fel, de az önkifejezés eszközeiként is szolgálnak. Lássuk, mik 2013 tavaszának legnépszerűbb kiegészítői!

Mini táska
A közelgő meleg évszak legdivatosabb trendjének a mini táskák ígérkeznek. Hordhatók kézben, vállon vagy akár derékon és még háton is. Új és klasszikus formákban, színekben is megjelentek ezek a bájos kiegészítők a 2013-as tavaszi kollekciókban, bátran lehet válogatni.

Tote táskák
Az idei tote trend legnépszerűbb darabjai a közepes és nagyméretű, kényelmes és tágas táskák, főleg négyszögletes alakban, melyek felül nyitottak és vastag füllel rendelkeznek. Nagyon praktikus darabok, mivel minden belefér, így irodai vagy iskolatáskának is használhatjuk.

Clutch
Ez a típus nem fog egyhamar kimenni a divatból, 2013-ban a legkülönbözőbb méretekben és formákban jelentek meg a kifutókon ezek az elegáns kiegészítők. Hétköznapokon és nívósabb eseményeken is bátran hordhatjuk őket.

Légy kreatív!
Idén a designerek igen szabadjára engedték a fantáziájukat. Több nagy márka is szokatlanabbnál szokatlanabb kiegészítőkkel rukkolt elő, az egyedi darabokat kedvelők nagy örömére. Az biztos, hogy ezek a bolondos táskák minden figyelmet magukra vonzanak, bátran lehet próbálkozni.

Plasztik
Az átlátszó táskák minden kétséget kizáróan újra a szezon egyik legdivatosabb kiegészítői, minimalista design és elegancia jellemzi őket. A bátrak, akik végig mernek lejteni az utcákon ezekben a darabokban, idén rengeteg színből és fazonból válogathatnak.

Kontraszt
A kontrasztos színek, főleg a fekete és fehér párosítása 2013-ban a táskák terén is hódít. Legyen szó mintás vagy egyszínű, csíkos vagy pöttyös darabról, a monokróm tavasszal mindenképp telitalálat. Megfelelő kiegészítő munkához, színházhoz vagy a hétköznapi szettek izgalmasabbá tételéhez.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.