Fashion&Beauty

2013 legnagyobb trendjei

Ugye kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az új év? Bár a sorsodat nem tudjuk megjövendölni, arra van tippünk, hogy mi az, amit az új évben viselsz majd. Lássuk, hogy mi lesz a trendi 2013-ban!

Az új év színei
A hozzáértők állítják, hogy 2013 színe a smaragdzöld lesz. Már tavaly elindult hódító útjára a nőies szín, mely igazi végzet asszonyává teszi viselőjét. Hamarosan a tűzpiros is újra trendi lesz. A visszafogottabb színek kedvelői is örülhetnek: tartják magukat a testszínű, lágy bézs, pasztell és fehér színek. A zöldből az olíva árnyalat is népszerű lesz, illetve a mélykék kedvelői is örülhetnek, mivel ez a szín is hódít majd az új évben.

Domina inspiráció
Úgy tűnik, még a divattervezők sem tudtak ellenállni A szürke 50 árnyalata című ponyvának: a szado-mazo felszerelések szele megérintette a ruhák egyes részleteit, így igen izgalmas megoldásokkal találkozhatunk az idei év során is.

A bőr vagy bőr hatású ruhák, geometrikus formák, csatos megoldások és fűzőszerű felsőrészek ezért divatosak maradnak az új évben is.

Talpig fehér
A téli talpig fekete trendre mintegy válaszul, a jó idő beköszöntével jönnek majd a talpig fehér szerelések, ártatlan, lenge, fehér ruhák formájában.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...