Fashion&Beauty

2012 szépségtrendjei a kifutókról

A kifutókon végigvonuló csodás ruhadarabok mellett érdemes megfigyelni a modellek külsejét is, hisz az általuk viselt smink és frizura sok segítséget jelenthet a következő szezonok trendjének előrejelzésében. Lássuk mi lesz a trendi 2012-ben!

Vibráló színek
A Milly 2012-es tavaszi kollekciójának bemutatásakor két élénk színt párosítottak a háttérben dolgozó sminkesek és manikűrösök. A neonnarancs színű körömlakkhoz vadító pink rúzst vittek fel az ajkakra. Ez a szokatlan kombináció tuti befutó, csak arra ügyeljünk, hogy egymáshoz hasonló színeket válasszunk, melyek a bőrtónusunkhoz is passzolnak, így garantált, hogy nem lesz túl vad a megjelenésünk.

 

Szupermagas konty
Míg az eddigi évek során a kontyok inkább a tarkó tájékán voltak rögzítve, addig 2012-ben a fejtetőn foglal helyet e klasszikus frizura. Erin Fetherston tavaszi kollekciójának bemutatásakor a fodrászok lófarokba rögzítették a hajat a fejtetőn, majd elkészítették belőle a kontyot, melyet a fejtetőn tűztek le hullámcsatokkal.

 

Ezüst szemceruza
A neon színek mellett a metálos árnyalatok is nagy sikereket fognak elérni. Betsey Johnson kifutóján világos szemhéjpúder vittek fel, majd az alsó pillasort ezüstszínű ceruzával hangsúlyozták. Buliba bátran viseljük egy erőteljes színű rúzzsal, míg munkába egy nude árnyalattal is remek választás lehet.

 

Arany szemceruza, narancs rúzs
Jen Kao sminkesei megunták a fekete szemceruzát és lecserélték inkább egy ünnepélyes aranyszínűre. A rúzs karmazsinvörös és narancsos árnyalatú volt. Ám a végeredmény csöppet sem vad, inkább egzotikusan ünnepélyes összhatás lett.

 

Pasztell tincs
A melír ma már nem trendi, ám jövőre megújult formában visszatér. Az előző évek neonszínei mellett 2012-ben a pasztellszínű csíkok is divatosak lesznek. A hajszín nem számít, a lényeg a megfelelő színek párosítása, hisz ne túl rikító, de feltűnő legyen a melírozott tincs, mint Peter Som bemutatóján. Azonban a kevesebb néha több, erre ügyeljünk.

 

Fényes és extradús lófarok
Monique Lhuillier tavaszi darabjainak bemutatóján a vadító sörényből készült lófarok volt a trendi. A dús sörényűek mindössze csak fésüljék át alaposan a hajukat, majd kössék lófarokba és fújjanak rá hajfénysprayt. A kevesebb hajjal megáldottak használjanak volumennövelő készítményeket vagy póthajat.

 

Magenta ajkak
A fiatalosan élénk szín csak úgy vonzotta a tekinteteket a Luca Luca bemutatóján. A fuksziás árnyalat felvitele előtt alaposan dörzsöld át az ajkaidat egy törölközővel vagy fogkefével, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket, majd ápoló balzsammal tápláld az érzékeny bőrt.

 

Vizes hatás
A BCBG stábja a reggeli rohanáshoz illő gyorsan elkészíthető frizurát és sminket készített. A modellek haját hátrafogták és zselével rögzítették a kósza tincseket. A sminket egyszerűen pirosító és ajakbalzsam használatával oldották meg. Extra tipp, ha reggel nincs időd kifesteni a szemed, vigyél fel egy kevés ajakbalzsamot a szemhéjzugba is, hisz annak csillogása fényesebbé és nyíltabbá teszi a tekinted.

 

Hullámcsattal rögzített kontyok
A tarkónál rögzített romantikus konty a tavalyi évhez hasonlóan 2012-ben is remekül mutat. Most nem baj ,ha a hajszínedtől eltérő hullámcsatokat használsz, sőt ha végeztél a konty elkészítésével tűzz bele pár vékony tollat, mely igazán különleges, hippis hatást eredményezhet, mint az Jason Wu showján is láthattuk.

 

Természetes hatás
A Tommy Hilfiger sminkesei a természetességre törekedtek. A tökéletes alapozás után, némi szémhéjpúdert vittek fel, majd folyékony tussal kihúzták a szemeket és kész is volt a smink.

 


Katt a galériára a képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.