2012 legjobbjai a divatban

A Forbes elkészítette a divatszakmában dolgozó legjobb 30 listáját, melyen azok a tehetséges, kreatív tervezők és vállalkozók szerepelnek, akik szerintük a legkeresettebbek. Lássuk az első tíz hely büszke tulajdonosát!

1. Olsen ikrek
Az Olsen testvérek mára már nem a silány minőségű filmjeikről híresek. Az ikreknek bejött az, ami a sztárvilágban csak keveseknek: igazi divatbirodalmat építettek. Bár az első helyezés kissé meghökkentő.

2. Alexander Wang
A tervező még csak 18 éves volt, mikor New Yorkba költözött. Első kollekciója 2007-ben látott napvilágot, melyben a 90-es éveket, a francia hűvös eleganciát és a grunge stílust ötvözte. Idén, november 29-én jelentették be, hogy ő lesz a Balenciaga következő tervezője. Minden bizonnyal jól jött neki ez a felkérés, hiszen márciusban beperelték Alexander Wangot, mert a New York-i üzemben nem megfelelő munkakörülmények között dolgoztatta alkalmazottait.

3. Carly Cushnie és Michelle Ochs
A tervezőpáros neve nem csenghet túl ismerősen, még azoknak sem, akik otthon vannak a divatvilágában, pedig a két lány rajongója nem más, mint Michelle Obama.

4. Joseph Altuzarra
A párizsi születésű tervező nagy divatházaknál tanulhatta a tervezés mesterségét. Dolgozott Rochas-nál és Marc Jacobsnál is. Saját vonalát végül 2008-ban indította el, ami szinte naponta produkál remek véleményeket a sajtóban.

5. Katie Ermilio
Ha valakinek a tervezés a vérében van, az csak is Katie lehet. Katie Ermilio nagyszülei ugyanis Grace Kelly személyes ruhatervezői voltak. Ezenfelül nem kisebb magazinokba publikál rendszeresen, mint a Vogue, a Teen Vogue és van egy blogja az ELLE.com-on is.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!