Fashion&Beauty

2012 legjobban öltözött sztárjai

Itt az év vége, így ilyenkor rendszerint számot vetünk az idei évről. Ezúttal sincs ez másképp, ezért nézzük, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek 2012-ben .

Blake Lively
A nemrég házasodott színésznő stílusa mindig nagyon elegáns és irtó szexi, de sohasem közönséges. Blaket imádják a tervezők, ennek köszönhetően szerepelt idén a Gucci kampányában, korábban pedig a Chanel arca volt. A Blairt alakító Leighton Meesterhez hasonlóan ő is kapott egy saját darabot, míg Leighton saját Marc Jacobs táskával, Blake egy róla elnevezett Louboutin cipővel büszkélkedhet.

Olivia Palermo
Az egykori valóságshow szereplőnek mára már saját blogja és ruhamárkája is van, ami nem csoda, hiszen remek ízléssel rendelkezik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az ELLE trendújságírója volt és több világhírű lap címlapjára is felkerült.

Kate Middleton
Nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az angolok kedvencét sem, Katalin hercegnét. Bár Kate most terhes, biztosak vagyunk benne, hogy ezután sem fog slamposan öltözködni. Olyan kreációkat hord, mint Alexander McQueen, Jenny Packham vagy Oscar de la Renta. Azonban Kate híres arról, hogy olcsóbb ruhákat is szívesen hord, ráadásul előszeretettel veszi fel ezeket többször.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.