Hirdetés

Tündöklő pezsgőszínű sminkek az ünnepi partikra – Így ragyogj túl mindenkit

A pezsgőszínű smink minden szemszínhez kiválóan passzol, de néhány egyszerű szabályt érdemes ilyenkor is betartanunk a tökéletesen csillogó ünnepi hatás érdekében. A barna szemeket például egészen máshogy kell hangsúlyozni, mint a kéket vagy a zöldet. Cikkünkből most fény derül az apró, de annál látványosabb trükkökre!

Pezsgőszín a barna szemekre

Talán a barna szeműeknek áll a legjobban a pezsgőszín, a világosabb és sötétebb árnyalatait is bátran használhatják. A szemzugba mindenképpen valami halványabb szín kerüljön, míg a szemek szélére érdemes egy kis barnát vagy lilát feltenni. Sötét szeműként kimondottan jó ötlet ezt a csillogó színt feketével kombinálni, ráadásul félnünk sem kell, nehéz túlzásba vinni. Ehhez használhatunk fekete szemceruzát vagy tust.

Pezsgő kék szemek

A kék szeműeknek állnak a legjobban a pezsgőszín legvilágosabb árnyalatai, ezért legalább egyszer érdemes kipróbálniuk egy ilyen ünnepi sminket. A királynői megjelenés érdekében használhatnak szemük színéhez passzoló szemceruzát, mellyel akár a szemhéjukat is megszínezhetik kicsit. A már így is ragyogó smink tovább fokozható, ha felviszünk a szemzugokba egy csipetnyi csillogó, fehér szemhéjpúdert.

Lapozz a zöld és zöldesbarna szeműeknek szóló tippekért!

Fotók: missmaven.com, pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!