Karácsonyi őrület? Segítünk, hogy könnyebb dolgod legyen

Nem elég a sütés-főzés, bizony a takarítást sem úszhatjuk meg az ünnepekkor. Ajánlónkban olyan új termékeket gyűjtöttünk össze, amelyek megkönnyítik a dolgodat!

Ünnepi ragyogás a terítéken

Édes teher megtervezni, milyen legyen az ünnepi dekoráció a karácsonyi vacsoránál. De választhatunk bármilyen csillogó díszeket, ragyogó kiegészítőket, ha a teríték maga nem szikrázóan tiszta. A foltos poharak és tányérok teljesen elronthatják az összképet, a csúnya pacákat levakarni pedig nagyon időigényes. Mivel ilyenkor minden perc számít, érdemes a magunkat és a mosogatógépünket megajándékozni - ha már ilyen jó szolgálatot tesz - valami igazán profival. Az új, ünnepi színekbe öltöztetett Somat Gold gél és tabletta épp erre szolgál: foltmentessé és csillogóvá varázsolja az ünnepi terítéket, hogy neked már csak a dizájnra kelljen figyelned!

Relaxálj teregetés közben

Tudjuk, hogy ez viccesen hangzik, mert nekünk is nyűg a teregetés. De mi lenne, ha inkább terápiaként tekintenénk rá? Egy új kutatásból kiderült, hogy az emberek 80%-a szerint ruháink friss illata képes bennünket jobb kedvre deríteni. A Lenor épp ezért fejlesztette ki új Inspired by Nature termékcsaládját, amely három egyedülálló, hosszantartó illatvariánsban érhető el. Mélytengeri ásványok nyugalmat árasztó, akvatikus illatával, a selyemakác virág élénkítő, mézes zamatával és a shea vaj gazdag, bársonyos aromájával. Bármelyiket választod, lélegezz mélyeket bátran, miközben a frissen mosott ruhákat teregeted. Olyan lesz, mint egy aromaterápia!

Tökéletes megjelenés a fa alatt

Mi, itt a szerkesztőségben nagyon szeretjük a fekete színt, ezért rengeteg sötét ruhát hordunk. Akinek a hétköznapokban nem is nagy kedvencei ezek az árnyalatok, az ünnepekre, szilveszteri bulikra azoknak is lapul egy-egy kis fekete a szekrényében. Sajnos ezek a darabok az évek alatt elveszthetik a színüket és a feketéből szürkévé válhatnak. A Perwoll Black Renew 3D öblítő védi a ruhák fekete és sötét színeit a kifakulástól és elsimítja a kibolyhosodott, szürkének tűnő textilszálakat. Így a kedvenc fekete dresszed megőrizheti gyönyörű, sötét tónusát, mintha csak új lenne!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!