Karácsonyi ajándékötleteink - December 21.

Négy nap és itt a karácsony! Ne ess pánikba, ha még nem találtál ajándékokat a szeretteidnek, hiszen ötleteinkkel idén sem hagyunk cserben még az utolsó pillanatokban sem!

Ünnepek a legszebb újrahasznosított ékszerekkel

Válogass egyedi ékszerek közül, hogy a karácsony igazi öröm legyen! Újrahasznosított alumínium és ezüsttel/arannyal futtatott gyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók és még sok-sok tökéletes meglepetés a slow fashion rajongóknak, minden korosztályban!
_
Szerezz örömet a vagány niña loca ékszerekkel!

Egy gyöngysor, ami biztosan illik mindegyik ruhához

Egy gyöngysor, ami illik mindegyik ruhához. Egy pezsdítő kaland, tele gyümölccsel és gyöngyöző frissességgel. Érezd meg az élet könnyűségét, nézd, ahogy a bubérokon megcsillan a csillagszóró fénye, és hagyd, hogy magával ragadjon a flow élmény. Érezd+ az ünnepi pillanatot!
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek Hilltop borokkal!

Varázslat a legkisebbeknek

A legapróbbaktól is örömteli kacajokat várhatunk szenteste, ha az AVON ajándékszettjei közül válogatunk! A legszebb kiskirálylányokat az Avon Jégvarázs kollekciójának darabjaival kápráztathatjuk el, a vattacukor édes illatától és a friss gyümölcsös jegyektől biztosan elalélnak majd.

Lepjük meg a kis hercegnőket az Avon Jégvarázs kollekciójának darabjaival!

Napi Femcafe tipp - Csenge

Egy szép selyemkendővel nemcsak a nagyit, hanem a barátnőnket vagy a sógornőnket is meg tudjuk lepni. Nyakba, hajba, táskára kötve, mindenhogy jól mutat, egy igazi univerzális és stílusos ajándék.

Pihenés és kikapcsolódás: a legpraktikusabb ajándék

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár! Válassz utalványaink közül és lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványaink egyikével.
_
Lepd meg szeretteid egy exkluzív ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Uniszex ajándék

Miért ne öltözhetnének össze a párok akár sportolás közben is? A Helly Hansen legújabb unisex aláöltözőjével ez most abszolút lehetséges! A H1 Pro Protective TOP aláöltöző amellett, hogy unisex fazonnal rendelkezik, a márka legújabb aláöltöző innovációját is magában foglalja, amely a lejtőkön nyújtott optimális védelemre és aerodinamikai teljesítményre lett tervezve. Na meg persze arra, hogy a karácsonyfa alá kerüljön! A maximális nedvességszabályozás és kényelem érdekében a Helly Hansen LIFA® szövetéből készül varrásmentesen, miközben a stratégiai területeken elhelyezett védőpárnáit az anyag kompressziós tulajdonsága tartja, hogy ne mozduljon el öltözésnél.

Ne hagyd fázni szeretteid! Lepd meg őket egy Helly Hansen H1 Pro Protective aláöltözővel!

12 napos lush karácsonyi kalendárium Titkos kincsek

Fedezz fel minden nap egy-egy titkos kincset a karácsonyi visszaszámlálás napjai alatt! 12 Days Of Christmas: ebbe a kollekcióba 12 fürdő- és zuhanymeglepetést rejtettek, melyeket kimondottan úgy válogattak össze, hogy örömöt vigyenek a nagy nap előtti időszakba.
_
Örömteli várakozás és pihentető pillanatok az ünnepek után is a 12 Days Of Christmas-szel!

Csak természetesen - parfümök kismamáknak is

A Bastille parfümök többek között a hormonokra káros anyagoktól is mentesek, így állapotos hölgyek is használhatják. A Demain Promis illata önmagunk kényeztetésére csábít. Tegyük félre a munkát, „Majd holnap megcsinálom…” A mai nap a lazításról szól, bújjunk is vissza az ágyba eme andalító illatba burkolózva.

Szerezz örömet a Bastille Demain Promis parfümjével!

Oldalak

  • 1
  • 2