Karácsonyi ajándékötleteink - December 13.

Évről évre egyre nehezebb valami jót találni karácsonyra. Cikkünknek köszönhetően viszont könnyebb lesz eldöntened, hogy mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy esetleg kollégáidat.

Ez a gésa bárki karácsonyát szebbé tenné

Ha egy igazán exkluzív parfümmel lepné meg a párját, a díjnyertes De Gabor parfümház legújabb illata, a Geisha Diva tökéletes választás. A csodaszép üveg is megér egy (karácsonyi) misét, a lényeg azonban a bőrre virágos selyemként simuló elixír, középpontjában a Japánban őshonos virággal, a Pittosporum Tobirával.

Ajándékozz exkluzív illatot a De Gabor parfümház Geisha Diva-jával!

Fenntartható ajándékok a legvagányabb showroomból

Csipetnyi luxus élmény ünnepekre és hétköznapokra, ez a niña loca. Minden darabjuk egyszerre minőségi, időtálló és jól variálható, amit akár több generáció is bátran viselhet. Kényelmes, de mégis elegáns.

Lepd meg női szeretteidet niña loca ajándékutalvánnyal!

Különleges ajándék igazi borrajongóknak

A Kamocsay Dűlőválogatásban 6 különleges, minőségi palack boron keresztül ismerheted meg a neszmélyi dűlők legjavát. Könnyed elegancia, fűszeres, vagy inkább a kicsit robosztus, lehengerlő ízvilág a kedvenc? Az ajándék fadobozban most mindet megtalálod, Kamocsay Ákos, a Hilltop főborászának ajánlásában.
_
Lepd meg borkedvelő szeretteidet Kamocsay Ákos Dűlőválogatásával!

Mindig életvidám szeretteinknek

Rejtsük a fa alá sugárzó, mindig élettel teli szeretteinknek az Avon Eve Embrace ajándékszettet, amely illata visszatükrözi sokszínű személyiségük minden oldalát. Élénk csomagolásának köszönhetően nemcsak aromáival kápráztatja majd el az ajándékozottat, de parfümkollekciójának is különleges ékköve lesz.
_
Ajándékozz vidámságot az Avon Eve Embrace ajándékszettel!

Napi Femcafe tipp - Kíra

Szeretem a társasjátékokat, én is szívesen ajándékozom, mivel így közösségi élményt is tehetek a fa alá. Engem például gyerekkorom valamelyik társasjátékával lehetne igazán meglepni, ami a nosztalgia faktora mellett még mindig lelkesít a játékra.

Pihenés és kikapcsolódás: a legpraktikusabb ajándék

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár! Válassz utalványaink közül és lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványaink egyikével.
_
Lepd meg szeretteid egy exkluzív ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Divatos és fenntartható ajándék

Ezzel a kabáttal nem lőhetünk mellé, ha környezetbarát, ugyanakkor stílusos ajándékot keresünk! Kevert szálak nélkül, kizárólag poliészterből készül, ezáltal lehetővé téve a szövetből szövetet eredményező újrahasznosítást. A W Mono Material Puffy Parka magas minőségű, PFC-mentes, tartós víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, könnyen ápolható és hosszantartó védelmet nyújt, biztos alapot teremtve a körkörös újrahasznosítás rendszerében.

Ajándékozz fenntartható meglepetést a Helly Hansen W Mono Material Puffy Parka-val!

lush karácsonyi ajándékcsomagok 2021 Környezettudatos ajándék

A csomagolóanyagaik 100%-ban újrahasznosított papír, újrahasznosított pamut, lokta és banánrost. Minden címke és töltőanyag 100%-ban újrahasznosított vagy újrahasznosítható. Több mint 1 000 000 db terméktartóból készült szalag a Lush csomagokhoz. Az ajándékok öko-popsokkal (töltőanyaggal) vannak tele, melyek polisztirolból készülnek. Biológiailag lebonthatóak és komposztálhatók.
_
A környezettudatosak imádni fogják a Lush karácsonyi csomagjait!

Oldalak

  • 1
  • 2