Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 19.

A hétvégén már szenteste, és még nincsenek meg az ajándékok? Gond egy szál se, még mindig van időd, hogy valami igazán különleges meglepetést tegyél a fa alá!

Ikonikus, cukorkás kedvesség

A Hótündér megmutatja a bennünk rejlő kedvességet, bátorságot és magabiztosságot. Az ikonikus Snow Fairy tusfürdő bárkit elvarázsolna mennyeien édes vattacukor illatával!

_
_

Ajándékozz magabiztosságot a LUSH Snow Fairy tusfürdővel!

Zenerajongóknak kötelező

A JBL Partybox Encore 10 órányi, megállás nélküli szórakozást nyújt, melyet a fröccsenésálló kialakításnak köszönhetően szinte mindenhova magaddal vihetsz. Teremts a karácsonyi bulira klub hangulatot az ütemre szinkronizált fényjátékkal, vagy karaokézzatok a digitális, vezeték nélküli mikrofonjával!
_

Lepd meg karácsonyra zenerajongó szeretteid egy JBL Partybox-szal!

Felejthetetlen élmények ajándékba

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Segítünk! Megmutatjuk, hogyan ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exclusive köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.

_

A legszebb ajándék maga az élmény: válassz Palace Hotel ajándékutalványt!

Tuti biztos meglepetés

Ha kifogytunk az ötletekből, akkor se csüggedjünk! A hasznos ajándék sokszor személytelen lehet, az egyedi meglepe­tésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!

_

Sokoldalúan felhasználható ajándék a dm Ajándékkártyával!

Spórolj, hogy több jusson a fa alá!

Csatlakozz a Tesco Online Clubhoz és szerezd meg a tagsággal járó előnyöket! Csapj le előre a legjobb kiszállítási idősávokra, rendeléseid után pedig ne fizess kiszállítási díjat. Sőt, online rendeléseid után az első 3 hónapban dupla Clubcard pontokat is szerezhetsz!

_
_

Legyen kényelmes a karácsonyi bevásárlás a Tesco Online Clubbal!

Ajándékozd a legszebb emlékeket karácsonyra!

Az illatok szerelmeseit az Avon TTA The Moment illatpár tagjaival nyűgözheted le idén karácsonykor. A kifinomult bájt és eleganciát sugárzó illatpár a parfümkészítés szerelmi szimbólumaként ismert narancsvirággal, a legszebb emlékeinket idézi fel és melegíti meg szívünket.
_

Ajándékozz emlékeket az Avon TTA The Moment illatpárral!

Oldalak

Christmas
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.