Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 13.

Idén sem lett könnyebb megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Már semmi egyedi nem jut eszedbe? Akkor az alábbi lista biztosan neked szól!

Ikonikus, cukorkás kedvesség

A Hótündér megmutatja a bennünk rejlő kedvességet, bátorságot és magabiztosságot. Az ikonikus Snow Fairy tusfürdő bárkit elvarázsolna mennyeien édes vattacukor illatával!

_
_

Ajándékozz magabiztosságot a LUSH Snow Fairy tusfürdővel!

Zenerajongóknak kötelező

A JBL Partybox Encore 10 órányi, megállás nélküli szórakozást nyújt, melyet a fröccsenésálló kialakításnak köszönhetően szinte mindenhova magaddal vihetsz. Teremts a karácsonyi bulira klub hangulatot az ütemre szinkronizált fényjátékkal, vagy karaokézzatok a digitális, vezeték nélküli mikrofonjával!
_

Lepd meg karácsonyra zenerajongó szeretteid egy JBL Partybox-szal!

Adj pihenést és kikapcsolódást ajándékba!

Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár! Válassz az utalványok közül és lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványaink egyikével.
_

Válaszd a karácsonyfa alá a Palace Hotel**** ajándékutalványok egyikét!

Tuti biztos meglepetés

Ha kifogytunk az ötletekből, akkor se csüggedjünk! A hasznos ajándék sokszor személytelen lehet, az egyedi meglepe­tésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!

_

Sokoldalúan felhasználható ajándék a dm Ajándékkártyával!

Spórolj, hogy több jusson a fa alá!

Csatlakozz a Tesco Online Clubhoz és szerezd meg a tagsággal járó előnyöket! Csapj le előre a legjobb kiszállítási idősávokra, rendeléseid után pedig ne fizess kiszállítási díjat. Sőt, online rendeléseid után az első 3 hónapban dupla Clubcard pontokat is szerezhetsz!

_

Legyen kényelmes a karácsonyi bevásárlás a Tesco Online Clubbal!

Ajándékozd a legszebb emlékeket karácsonyra!

Az illatok szerelmeseit az Avon TTA The Moment illatpár tagjaival nyűgözheted le idén karácsonykor. A kifinomult bájt és eleganciát sugárzó illatpár a parfümkészítés szerelmi szimbólumaként ismert narancsvirággal, a legszebb emlékeinket idézi fel és melegíti meg szívünket.
_

Ajándékozz emlékeket az Avon TTA The Moment illatpárral!

Oldalak

Christmas
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.