Karácsonyi ajándékötleteink - December 9.

Nem akarsz nyakkendőt vagy asztalterítőt tenni idén a fa alá? Akkor inspirálódj a következő ajándékötleteinkkel, amikkel biztosan emlékezetessé teszed a karácsonyt szeretteidnek! (x)

Merész csillogás a karácsonyfa alá

Az Avon Mark gyöngyházfényű folyékony szemhéjtusaival elkápráztathatjuk még a legprofibb sminkimádókat is. A merészen csillogó és élénken ragyogó tusokkal felturbózhatják és igazán különlegessé varázsolhatják szem sminkjüket.
_
Tegyél a fa alá ragyogást, válaszd Avon Mark gyöngyházfényű szemhéjtust!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Lindi

Szeretem a társasjátékokat, én is szívesen ajándékozom, mivel így közösségi élményt is tehetek a fa alá. Engem például gyerekkorom valamelyik társasjátékával lehetne igazán meglepni, ami a nosztalgia faktora mellett még mindig lelkesít a játékra.

Így lesz élmény az arctisztítás

Reggel és este megbízható segítőként a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel mindig gondoskodik az arcbőr alapos ám kíméletes megtisztításáról. Natúr formuláját a benne lévő Schüssler ásványi só, valamint a varázsmogyoró víz hidratáló és nyugtató ereje teszi tökéletessé.

Tegyél egy igazán csajos ajándékot a fa alá a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel!
_

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!