Karácsonyi ajándékötleteink - December 8.

A szenteste a szeretetről szól. Bár a karácsony előtti időszakra jellemző a fejetlenség, amikor boltról boltra rohangálunk, hogy valamit beszerezzünk a szeretteinknek. Ajándékötleteinknek köszönhetően viszont idén könnyebb lesz megtalálni a tökéletes ajándékot! (x)

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

A sminkimádók ajándéka

A különleges paletta praktikus kiszerelésének köszönhetően nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. A gyönyörű matt és lenyűgözően csillogó szemhéjfestékek mellett, egy mesés highlightert is tartalmaz a paletta, telitalálat lehet sminkimádó szeretteink számára.
_
Lepd meg magadat és barátnődet is egy Avon Mark sminkpalettával!

Femcafe tipp - Csenge

Felnőtt fejjel rájöttem, hogy mennyire jó tanulni, és hogy valójában mennyire szeretek is. Én ezért csupa öröm lennék, ha meglepnének egy jó kis online tanfolyammal (a körülményekre való tekintettel). Nyelvtanfolyam, jelnyelv vagy sminkelés, bármi jöhetne ezek közül.

Extra energia az arcbőrnek

A C-vitamin, az argánolaj és a „Szépség Schüssler sóinak” erejét ötvözi a Schüssler C-vitaminos Arcszérum, mely célzottan veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Különleges kényeztetést biztosít az érett, a pigmentfoltos és a rosaceás arcbőrnek. Könnyedén beilleszthető a napi arcápolási rutinba, állaga könnyű, gyorsan felszívódó.
_
Lepd meg barátnődet egy Schüssler C-vitaminos Arcszérummal!

Ha nem tudsz választani

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor? Harmónia, kényeztetés, felfrissülés, romantika, szépség, egészség? Ajándékozd mindezt egyben és válogass kedvedre a hévízi Palace Hotel**** különleges ajánlatai közül!

Lepd meg szeretteid egy exkluzív Palace Wellness Meglepetés Ajándékutalvánnyal!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!