Karácsonyi ajándékötleteink - December 7.

Elkezdődött az év legszebb szakasza, a legtöbben azonban még nem tudjuk, hogy mit vegyünk szeretteinknek az ünnepre. Tippjeink ebben segítenek! (x)

Biztonságos ajándék

Sajnos a karácsonyból nem hagyhatjuk ki a vírusjárványt, így amellett, hogy az ünnepi összejöveteleken vigyázunk egymásra, a fa alá is be lehet csempészni ennek kellékeit. Kézfertőtlenítő mókás tartóban, egy vidám maszk, egy fertőtlenítő szappan, vagy így egyben egy csomagban hasznos és figyelmes ajándék.

Femcafe tipp - Kata

Én a tényleg hasznos és/vagy személyes, esetleg saját kézzel készített ajándékokat szeretem. Így szerintem nagyon kedves és kreatív ajándék lehet egy saját kezűleg kidekorált vászontáska valamelyik barátunknak, aki biztosan büszkén fogja hordani, hiszen igazán egyedi lehet vele.

Tégelybe zárt szépség

Professzionális otthoni ránctalanítás és luxuskényeztetés a láthatóan szebb és fiatalosabb bőrért - ezt nyújtja a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrém, mely Jégborszőlő-kivonattal, kétféle Schüssler ásványi sóval gazdagítva készül, tisztán natúr alapanyagokból.
_
Ajándékozz szépséget a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrémmel!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Csobbanás Ajándékutalványával!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!