Karácsonyi ajándékötleteink - December 6.

Idén karácsonykor nem csak különlegeset, de hasznosat is ajándékoznál? Akkor nézd meg tippjeinket, amik között biztosan megtalálod a tuti befutót! (x)

Femcafe tipp - Bia

Személy szerint én mindennek örülök, ami lakberendezéssel kapcsolatos. Ajándékba a szeretteimnek, családnak is ha valamilyen kiegészítőt adok az otthonukba, mindig boldogok. Például a hálószobában egy szép ágynemű nagyon fel tudja dobni az enteriőrt.

Fiatalságot karácsonyra

A Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír hatása intenzív és azonnali - peptidekkel, tengerialga-kivonattal és a „Szépség Schüssler sóival” veszi fel a harcot a ráncokkal, a rugalmasságát vesztett bőrrel, luxusápolást nyújtva annak. Használata után az arcbőr szinte újjászületik!
_
Neked is jár a kényeztetés! Lepd meg magad egy Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixírrel!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Kicsi de értékes

Az ajándékkártya vagy kupon jó választás, ha nem igazán tudjuk, hogy mire vágyik az ajándékozott, csak azt, hogy hol lehet beszerezni. Kreatívabbak gyárthatnak saját kuponokat, amiket egész évben be lehet váltani például egy ölelésre, vacsorára, vagy egy együtt töltött napra.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!