Karácsonyi ajándékötleteink - December 5.

Szeretnéd időben beszerezni az ajándékokat, de még ötleted sincs, mit ajándékozz? Inspirálódj cikkünkből, hogy mivel lepd meg szerelmedet, barátaidat, rokonaidat, vagy akár a kollégáidnak! (x)

Vegán körömlakk tudatos beauty guruknak

Vegán szeretteid számára fejtörést okoz az ajándékozás? Többé nem, ha a Kia-Charlotta körömlakkokról van szó! Az immár hazánkban is elérhető, 15-féle káros anyagtól mentes körömlakkok pazar színpalettáján minden alkalomhoz és hangulathoz megtalálhatod a hozzá illő lakkot.

Merülj el a színek birodalmában a Kia-Charlotta körömlakkokkal!
_

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Ünnepi eszem-iszom

Sokan - többek között - azért is várják a karácsonyt, mert ilyenkor finomabbnál finomabb falatok kerülhetnek az asztalra. Ha a tárgyi ajándékozás helyett idén valami mást szeretnél, akkor a barátaidnak vagy családodnak rendezett vacsora tökéletes lehet: vidám, jó hangulatú beszélgetések, karácsonyi ízek és egy felejthetetlen este. Kell ennél jobb ajándék?

Femcafe tipp - Szandi

Konyha- és főzésőrült szerettünknek remek választás lehet egy aprítógép, amikkel ínycsiklandó mártásokat készíthet az ünnepekre - sőt az ünnepek után is! Aki szeret sütni-főzni, annak biztosan hasznára lesz bármilyen eszköz, amikkel még finomabb fogásokat tehet az asztalra.

Oldalak

  • 1
  • 2