Karácsonyi ajándékötleteink - December 3.

Nem szeretnél idén valami kliséset ajándékozni? Böngészd át ajándékötleteinket, amik között biztosan egyedi meglepetésre lelsz! (x)

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Sapka-sál

Na meg persze kesztyű. Ne becsüljük alá ezt az elcsépeltnek hitt Jolly Joker ajándékot, hiszen mindenkinek szüksége van meleg téli kiegészítőkre. Csupán arra kell figyelnünk, hogy passzoljon az ajándékozni kívánt személy stílusához, és máris divatot tettünk a fa alá, ami biztosan nem fogja a szekrény legfelső polcán végezni.

Femcafe tipp - Lindi

Nekem életrajzi könyv bármikor jöhet, ráadásul elég elegánsnak is találom, mivel akár a dohányzóasztal szép dísze is lehet - miután alaposan kiolvastuk. Akár hazai, akár külföldi személyről van szó, szinte bárkiről találni egy olyan átfogó kötetet, amiben csupa érdekességet tudhat meg kedvencéről az ajándékozott.

Extra energia az arcbőrnek

A C-vitamin, az argánolaj és a „Szépség Schüssler sóinak” erejét ötvözi a Schüssler C-vitaminos Arcszérum, mely célzottan veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Különleges kényeztetést biztosít az érett, a pigmentfoltos és a rosaceás arcbőrnek. Könnyedén beilleszthető a napi arcápolási rutinba, állaga könnyű, gyorsan felszívódó.
_
Lepd meg barátnődet egy Schüssler C-vitaminos Arcszérummal!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Csobbanás Ajándékutalványával!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!