Karácsonyi ajándékötleteink - December 24.

Holnap karácsony, de még hiányzik pár dolog a fa alól? Ha már kifogytál az ötletekből, nézd meg tuti ajándékötleteinket! (x)

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Nóri

Akárki akármit mond, parfümből soha nincs elég egy nő piperéjében. Egy munkába, egy buliba, egy randira, egy sétához... Mindenhez szeretünk külön illatot használni, így ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy hölgy szerettének vajon szüksége van-e még egy parfümre. Persze a férfiaknak sem utolsó ajándék egy elegáns illat!

A mindig fázósoknak

A hosszabb fazonú kabátok kedvelőinek rejtsük a fa alá a Helly Hansen W Blume Puffy Parkát, amely stílusos és nőies megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Ez a kabát melegen és szárazon tartja viselőjét egy-egy szabadtéri programon, miközben a stílus terén sem kell kompromisszumot kötnie.

Ne hagyd fázni szeretteid! Lepd meg őket egy Helly Hansen W Blume Puffy Parka-val!

Így lesz élmény az arctisztítás

Reggel és este megbízható segítőként a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel mindig gondoskodik az arcbőr alapos ám kíméletes megtisztításáról. Natúr formuláját a benne lévő Schüssler ásványi só, valamint a varázsmogyoró víz hidratáló és nyugtató ereje teszi tökéletessé.

Tegyél egy igazán csajos ajándékot a fa alá a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel!
_

A sminkimádók ajándéka

A különleges paletta praktikus kiszerelésének köszönhetően nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. A gyönyörű matt és lenyűgözően csillogó szemhéjfestékek mellett, egy mesés highlightert is tartalmaz a paletta, telitalálat lehet sminkimádó szeretteink számára.
_
Lepd meg magadat és barátnődet is egy Avon Mark sminkpalettával!

Ha nem tudsz választani

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor? Harmónia, kényeztetés, felfrissülés, romantika, szépség, egészség? Ajándékozd mindezt egyben és válogass kedvedre a hévízi Palace Hotel**** különleges ajánlatai közül!

Lepd meg szeretteid egy exkluzív Palace Wellness Meglepetés Ajándékutalvánnyal!

Oldalak