Karácsonyi ajándékötleteink - December 22.

A karácsony mindig nagy fejtörést okoz, hiszen évről évre egyre nehezebb megtalálni a legjobb ajándékot. Ha idén végképp nincs elképzelésed, akkor nézd meg ajándékötleteinket! (x)

Fenntarthatóság ajándékba

Az innovatív és előretekintő technika fontos előrelépést jelent a ruhák körforgásában, és a hulladék csökkentésének folyamatában. A Helly Hansen W Mono Material Insulator egyféle szövetszerkezetének köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, magas minőségű, kevésbé kényes, jól tisztítható, és időtálló védelmet nyújt.

Ajándékozz tudatosan szeretteidnek a Helly Hansen W Mono Material Insulator segítségével!

Extra energia az arcbőrnek

A C-vitamin, az argánolaj és a „Szépség Schüssler sóinak” erejét ötvözi a Schüssler C-vitaminos Arcszérum, mely célzottan veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Különleges kényeztetést biztosít az érett, a pigmentfoltos és a rosaceás arcbőrnek. Könnyedén beilleszthető a napi arcápolási rutinba, állaga könnyű, gyorsan felszívódó.
_
Lepd meg barátnődet egy Schüssler C-vitaminos Arcszérummal!

Magabiztosságot karácsonyra!

Az Avon Herstory parfüm a magabiztos nők illata. Egy igazán inspiráló aroma, amely erőt és lendületet ad céljaink eléréséhez és önmaguk megvalósításához. A lendületes rózsabors, a merész írisz, és a kifinomult pacsuli lehengerlő aromája egy parfüm, egy testápoló és egy miniparfüm formájában kápráztatja el érzékeinket.
_
Te kivel írnád a sztoritokat? Kezdjétek el az Avon HERSTORY ajándékszettel!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Petra

A páromról tudom, hogy nagyon örülne, ha lövészetet kapna tőlem ajándékba. Nagyon pasis, és valódi élmény - egy újabb meleg kesztyű helyett biztosan szívesebben látna bármelyik férfi egy erre felhasználható vouchert.

Oldalak

  • 1
  • 2