Karácsonyi ajándékötleteink - December 21.

Négy nap és itt a karácsony! Ne ess pánikba, ha még nem találtál ajándékokat a szeretteidnek, hiszen ötleteinkkel idén sem hagyunk cserben még az utolsó pillanatokban sem! (x)

Tégelybe zárt szépség

Professzionális otthoni ránctalanítás és luxuskényeztetés a láthatóan szebb és fiatalosabb bőrért - ezt nyújtja a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrém, mely Jégborszőlő-kivonattal, kétféle Schüssler ásványi sóval gazdagítva készül, tisztán natúr alapanyagokból.
_
Ajándékozz szépséget a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrémmel!

Ajándékozzunk csillogást!

Az ünnepi fények játékában gyönyörűen mutat egy fényes highlighter, amely szépen kiemeli arccsontunk kecses íveit. Ezért is lehet csodás karácsonyi ajándék a Mark gél állagú highlighter, amellyel gyöngyházfényű csillogást csempészhetünk orcánkra, és kulcscsontunkra, így teremtve harmóniát megjelenésünkben.
_
Emeld ki a szépséget, ajándékozz Avon Mark gyöngyházfényű highlightert!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Nóri

Egy szép selyemkendővel nemcsak a nagyit, hanem a barátnőnket vagy a sógornőnket is meg tudjuk lepni. Nyakba, hajba, táskára kötve, mindenhogy jól mutat, egy igazi univerzális és stílusos ajándék.

A sípályák szerelmeseinek

A Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket különlegessége abban rejlik, hogy anyagában vízhatlan technológiájának köszönhetően örökké tartó vízlepergető hatással bír, így használat és mosás után nem kell vegykezeléssel újraimpregnálni. A kabát tartós, professzionális teljesítményt nyújt, férfias megjelenésével, tiszta dizájnvonalaival és csúcstechnológiai elemekkel ötvözve remek ajándékként szolgálhat.

Lepd meg szeretteid egy különleges Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket-el!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!