Karácsonyi ajándékötleteink - December 20.

Már csak pár nap van karácsonyig, de még mindig járjuk a boltokat, hogy valami igazán jó ajándékot találjunk szeretteinknek. Ajándékötleteink segítségével azonban nem kell pánikba esned, itt ugyanis biztos megtalálod azt, amit keresel. (x)

Merész csillogás a karácsonyfa alá

Az Avon Mark gyöngyházfényű folyékony szemhéjtusaival elkápráztathatjuk még a legprofibb sminkimádókat is. A merészen csillogó és élénken ragyogó tusokkal felturbózhatják és igazán különlegessé varázsolhatják szem sminkjüket.
_
Tegyél a fa alá ragyogást, válaszd Avon Mark gyöngyházfényű szemhéjtust!

Ha nem tudsz választani

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor? Harmónia, kényeztetés, felfrissülés, romantika, szépség, egészség? Ajándékozd mindezt egyben és válogass kedvedre a hévízi Palace Hotel**** különleges ajánlatai közül!

Lepd meg szeretteid egy exkluzív Palace Wellness Meglepetés Ajándékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Gábor

Imádom a zenét, az irodában is egész nap a kedvenc online rádiómat hallgatom. Mivel most a hétvégéken nem engedhetjük ki a fáradt gőzt egy jó buliban, így a kisebb baráti összejövetelekkel kell "beérnünk". Ezekre az alkalmakra tartom jó ötletnek, ha egy bitang hangzású bluetooth hangszórót viszünk magunkkal - mondjuk rögtön a szilveszteri házibuliba.

Hasznos kiegészítő hölgyeknek

Szuper választás bármely sírajongó hölgy szerettünknek a két árnyalatban kapható Helly Hansen W Powderqueen Ht kesztyű. Ez nem csupán melegen tartja kezeinket a legnagyobb hidegben is, hanem érintés érzékeny anyagának köszönhetően a kesztyűt magunkon tarthatjuk a telefon használata közben is, hogy könnyedén megörökíthessük a legszebb pillanatokat a felvonón vagy a pályán.

Tegyél te is a fa alá egy Helly Hansen W Powderqueen Ht kesztyűt!

Fiatalságot karácsonyra

A Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír hatása intenzív és azonnali - peptidekkel, tengerialga-kivonattal és a „Szépség Schüssler sóival” veszi fel a harcot a ráncokkal, a rugalmasságát vesztett bőrrel, luxusápolást nyújtva annak. Használata után az arcbőr szinte újjászületik!
_
Neked is jár a kényeztetés! Lepd meg magad egy Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixírrel!

Oldalak

  • 1
  • 2