Karácsonyi ajándékötleteink - December 2.

A karácsonyi ajándéktrendek évről évre változnak, amikkel nehéz lépést tartani, és sokszor el is veszünk a nagy kínálatban. Szerencsére mi most összeállítottuk nektek a legmenőbb ajándékokat, amikkel biztosan sikered lesz! (x)

Téli díszek

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyire hasznosak a kis díszek, amiket a polcra vagy az asztalra lehet helyezni. Bár hasznosnak valóban nem mondható, de mutatósnak mindenképpen - főleg, ha igyekszünk a lakás berendezéséhez, színeihez választani. Egy így ajándékozott dísztárgy nemcsak egy újabb porfogó lesz, hanem az egész téli időszak nemes kiegészítője.

Femcafe tipp - Mirtill

Hasznos és környezettudatos választás néhány üvegszívószal, amiért a vendégek is rajongani fognak, mivel igazi kuriózum még ma is. Most már szinte bárhol beszerezhetőek: létezik színes, visszafogott, 4-es- vagy annál több kiszerelésű is.

Tégelybe zárt szépség

Professzionális otthoni ránctalanítás és luxuskényeztetés a láthatóan szebb és fiatalosabb bőrért - ezt nyújtja a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrém, mely Jégborszőlő-kivonattal, kétféle Schüssler ásványi sóval gazdagítva készül, tisztán natúr alapanyagokból.
_
Ajándékozz szépséget a Schüssler Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrémmel!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!