Karácsonyi ajándékötleteink - December 19.

A karácsony illata már rég itt van a levegőben! Ha még mindig az ajándékokon töröd a fejed, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Csobbanás Ajándékutalványával!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Mirtill

Biztosan mindenkinek van egy olyan barátja, vagy talán pont édesapád az, aki a grill mestere, és nem telhet el nyár grill parti nélkül. Erről az örömről télen se kell lemondani, ha egy elektromos grillel leped meg szerettedet - a finom falatokból ráadásul így neked is juthat, míg nyárira nem fordul az idő!

A legmelegebb aláöltöző

A Helly Hansen W HH Merino Mid Graphic aláöltöző merinó gyapjúból készül, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, puha, rugalmas és kényelmes érzetet nyújt viselőjének, grafikájával pedig egyedi és stílusos megjelenést biztosít a hüttében töltött idő alatt is.

Ajándékozz melegséget szeretteidnek a Helly Hansen W HH Merino Mid Graphic aláöltözőjével!

Vegán körömlakk tudatos beauty guruknak

Vegán szeretteid számára fejtörést okoz az ajándékozás? Többé nem, ha a Kia-Charlotta körömlakkokról van szó! Az immár hazánkban is elérhető, 15-féle káros anyagtól mentes körömlakkok pazar színpalettáján minden alkalomhoz és hangulathoz megtalálhatod a hozzá illő lakkot.

Merülj el a színek birodalmában a Kia-Charlotta körömlakkokkal!
_

A sminkimádók ajándéka

A különleges paletta praktikus kiszerelésének köszönhetően nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. A gyönyörű matt és lenyűgözően csillogó szemhéjfestékek mellett, egy mesés highlightert is tartalmaz a paletta, telitalálat lehet sminkimádó szeretteink számára.
_
Lepd meg magadat és barátnődet is egy Avon Mark sminkpalettával!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!