Karácsonyi ajándékötleteink - December 18.

Már csak egy hét és itt a karácsony! Viszont még egy ajándékot sem vettél meg és kezd eluralkodni rajtad a pánik? Erre semmi okod, hiszen idén is jobbnál jobb ötletekkel készültünk! (x)

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Timi

Bár szerencsére nem problémás az arcbőröm, a folyamatos hidratáltság nekem is fontos. A téli időszakban különösen, így szerintem minden nő örömmel fogad egy arckrémet, ami kellően hidratál és jó érzés viselni. Ha alapos körültekintéssel te kevered ki, az még tovább emeli az ajándék értékét!

A mindig fázósoknak

A hosszabb fazonú kabátok kedvelőinek rejtsük a fa alá a Helly Hansen W Blume Puffy Parkát, amely stílusos és nőies megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Ez a kabát melegen és szárazon tartja viselőjét egy-egy szabadtéri programon, miközben a stílus terén sem kell kompromisszumot kötnie.

Ne hagyd fázni szeretteid! Lepd meg őket egy Helly Hansen W Blume Puffy Parka-val!

Így lesz élmény az arctisztítás

Reggel és este megbízható segítőként a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel mindig gondoskodik az arcbőr alapos ám kíméletes megtisztításáról. Natúr formuláját a benne lévő Schüssler ásványi só, valamint a varázsmogyoró víz hidratáló és nyugtató ereje teszi tökéletessé.

Tegyél egy igazán csajos ajándékot a fa alá a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel!
_

Érzéki illatok karácsonyra

Az Avon Luck illatpárosával minden nap megünnepelhetjük az élet szerencsés pillanatait! Ajándékozzuk meg szerelmünket és önmagunkat ezekkel a lehengerlő aromákkal, amelyek minden fújással közelebb hoznak minket egymáshoz. Merüljünk el együtt a szerencse illatfelhőjében és ünnepeljünk minden együtt töltött boldog percet.

Idén ünnepeljétek a boldog perceket egy csábító Avon parfümmel!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Oldalak

  • 1
  • 2