Karácsonyi ajándékötleteink - December 17.

Vészesen közeledik a karácsony, a legtöbben azonban még mindig nem tudjuk, hogy mivel lepjük meg szeretteinket ezen a varázslatos ünnepen. A következő tippekkel ebben szeretnénk segíteni nektek! (x)

Femcafe tipp - Gábor

Az autós kiegészítőnek szerintem minden pasi örül - én idén felírtam a listámra egy telefontartót, így nem fog újra és újra az ülés alatt landolni a mobilom. Szinte nincs olyan kiegészítő, ami ne jönne jól az autóba - pláne friss apukáknak!

Az univerzalitás kedvelőinek

A Helly Hansen W The Forester bakancs kényelmes, véd a külső hatásoktól, különböző árnyalatai közül pedig mindenki megtalálhatja a leginkább téli ruhatárával harmonizálót. Ez a bakancs remek választás lehet a városi mindennapokhoz is, de egy havas túraútvonalon is megállja a helyét

Legyen idén az ajándékok között egy Helly Hansen W The Forester bakancs is!

Fiatalságot karácsonyra

A Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír hatása intenzív és azonnali - peptidekkel, tengerialga-kivonattal és a „Szépség Schüssler sóival” veszi fel a harcot a ráncokkal, a rugalmasságát vesztett bőrrel, luxusápolást nyújtva annak. Használata után az arcbőr szinte újjászületik!
_
Neked is jár a kényeztetés! Lepd meg magad egy Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixírrel!

Ajándék a rúzsok szerelmeseinek

A félmatt fedéssel hódító Power Stay szuperkönnyű ajakrúzs nem maszatolódik el, nem folyik le és nem fakul meg, remek választás lehet akár az ünnepi étkezések során is. 10 órán át tökéletes formában tündököl anélkül, hogy elnehezítené ajkainkat, könnyű és kényelmes viseletet biztosít egész nap.

Válassz hibátlan megjelenést az Avon True Power Stay szuperkönnyű ajakrúzzsal!
_

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!