Karácsonyi ajándékötleteink - December 16.

Karácsony előtt te is fejvesztve járod a boltokat, hogy ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést! (x)

Fenntarthatóság ajándékba

Az innovatív és előretekintő technika fontos előrelépést jelent a ruhák körforgásában, és a hulladék csökkentésének folyamatában. A Helly Hansen W Mono Material Insulator egyféle szövetszerkezetének köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, magas minőségű, kevésbé kényes, jól tisztítható, és időtálló védelmet nyújt.

Ajándékozz tudatosan szeretteidnek a Helly Hansen W Mono Material Insulator segítségével!

Vegán körömlakk tudatos beauty guruknak

Vegán szeretteid számára fejtörést okoz az ajándékozás? Többé nem, ha a Kia-Charlotta körömlakkokról van szó! Az immár hazánkban is elérhető, 15-féle káros anyagtól mentes körömlakkok pazar színpalettáján minden alkalomhoz és hangulathoz megtalálhatod a hozzá illő lakkot.

Merülj el a színek birodalmában a Kia-Charlotta körömlakkokkal!
_

Magabiztosságot karácsonyra!

Az Avon Herstory parfüm a magabiztos nők illata. Egy igazán inspiráló aroma, amely erőt és lendületet ad céljaink eléréséhez és önmaguk megvalósításához. A lendületes rózsabors, a merész írisz, és a kifinomult pacsuli lehengerlő aromája egy parfüm, egy testápoló és egy miniparfüm formájában kápráztatja el érzékeinket.
_
Te kivel írnád a sztoritokat? Kezdjétek el az Avon HERSTORY ajándékszettel!

Ha nem tudsz választani

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor? Harmónia, kényeztetés, felfrissülés, romantika, szépség, egészség? Ajándékozd mindezt egyben és válogass kedvedre a hévízi Palace Hotel**** különleges ajánlatai közül!

Lepd meg szeretteid egy exkluzív Palace Wellness Meglepetés Ajándékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Bia

A lakberendezés szerelmeseként a világítás és éppoly' fontos nekem, mint a bútorok gondos kiválasztása. A fény elengedhetetlen, ebben az időszakban pedig esszenciálisnak számítanak a szebbnél-szebb megvilágítások. Egy jól megválasztott lámpával (vagy lámpabúrával) designt ajándékozhatunk.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!