Karácsonyi ajándékötleteink - December 15.

A karácsony az egyik legkedvesebb ünnep, de ugyanakkor sajnos stresszel is járhat, hiszen nagyon nehéz újra és újra megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Ebben nyújtunk most segítséget! (x)

Így lesz élmény az arctisztítás

Reggel és este megbízható segítőként a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel mindig gondoskodik az arcbőr alapos ám kíméletes megtisztításáról. Natúr formuláját a benne lévő Schüssler ásványi só, valamint a varázsmogyoró víz hidratáló és nyugtató ereje teszi tökéletessé.

Tegyél egy igazán csajos ajándékot a fa alá a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel!
_

Ajándékozzunk csillogást!

Az ünnepi fények játékában gyönyörűen mutat egy fényes highlighter, amely szépen kiemeli arccsontunk kecses íveit. Ezért is lehet csodás karácsonyi ajándék a Mark gél állagú highlighter, amellyel gyöngyházfényű csillogást csempészhetünk orcánkra, és kulcscsontunkra, így teremtve harmóniát megjelenésünkben.
_
Emeld ki a szépséget, ajándékozz Avon Mark gyöngyházfényű highlightert!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Csobbanás Ajándékutalványával!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Bea

Szerintem a határidőnapló az éves tervező füzet kistestvére, amiből egy egyszerűbb, ám mutatós darab még utolsó pillanatban is beszerezhető. Én például nem is szeretek túl nagy dolgokat a táskámba pakolni, de a napi teendőimet jó egy helyen tudni.

A sípályák szerelmeseinek

A Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket különlegessége abban rejlik, hogy anyagában vízhatlan technológiájának köszönhetően örökké tartó vízlepergető hatással bír, így használat és mosás után nem kell vegykezeléssel újraimpregnálni. A kabát tartós, professzionális teljesítményt nyújt, férfias megjelenésével, tiszta dizájnvonalaival és csúcstechnológiai elemekkel ötvözve remek ajándékként szolgálhat.

Lepd meg szeretteid egy különleges Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket-el!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!